Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)

Troškinta jautiena su paprika
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus |
350 gramų | paprika (įvairių spalvų) |
200 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jautiena (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Karališkas kepsnys
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Šernienos kepsnys
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Kotletai su įdaru
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Virtos veršelio kojos
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Šašlykai su majonezu
Troškinta jautiena su paprika
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
-
Paprika, įvairių spalvų,
350 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
-
Jautiena, filė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Monika
2017-01-11 07:44
Kodel rasot kad roskinta jautiena? o istikruju viska kepat alejuje o netroskinat☺ Ačiu ir atsiprasau kad parasiau
-
vytas
2013-08-13 15:50
kas liks is tu svogunu po tiek kepimo...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...