šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | aliejaus |
350 gramų | paprika (įvairių spalvų) |
200 gramų | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jautiena (filė) |
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena su džiovintomis slyvomis
- Avienos kebabas
- Virtas rūkytas kumpis
- Troškinta veršiena
- Įdarytos parikos
- Kiaulienos guliašas aluje
- Margaritos įdarytos paprikos
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Mėsos kukuliukai
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Mėsos paplotėlis
- Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Kepsnys Du milžinai
- Bifšteksas ant grotelių
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Troškinta jautiena su paprika
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
-
Paprika, įvairių spalvų,
350 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
-
Jautiena, filė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)
Komentarai (3)
-
Monika
2017-01-11 07:44
Kodel rasot kad roskinta jautiena? o istikruju viska kepat alejuje o netroskinat☺ Ačiu ir atsiprasau kad parasiau
-
vytas
2013-08-13 15:50
kas liks is tu svogunu po tiek kepimo...