Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)
Troškinta jautiena su paprika
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | aliejaus |
| 350 gramų | paprika (įvairių spalvų) |
| 200 gramų | svogūnai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| 500 gramų | jautiena (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Mėsos pyragas
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Jautienos cimesas
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Guliašas
-
Veršienos kotletukai
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kiaulienos kepsnys
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Mėsos apkepas
Troškinta jautiena su paprika
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Aliejus
-
Paprika, įvairių spalvų,
350 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
-
Jautiena, filė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kubeliais supjaustykite jautieną, svogūnus, česnakus, paprikas supjaustykite juostelėmis ar taip pat kubeliais.
Įkaitinkite kelis šlakelius aliejaus. Pakepinkite svogūnus ir česnakus ~3-5 min.
Po to suberkite jautieną ir kepinkite ~ 20 min.
Sudėkite paprikas, prieskonius ir vis pamaišant kepinkite dar 10-15 minučių.
Skanu su daržovėmis, bulvėmis ar ryžiais.
Užtrunka ne ilgai, o skonis puikus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Monika
2017-01-11 07:44
Kodel rasot kad roskinta jautiena? o istikruju viska kepat alejuje o netroskinat☺ Ačiu ir atsiprasau kad parasiau
-
vytas
2013-08-13 15:50
kas liks is tu svogunu po tiek kepimo...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
