Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grietinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Voveraičių sriuba
- Sušildanti daržovių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Valstietiška duonos sriuba
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
- Ukrainietiška selianka
- Burokėlių sriuba
- Ryžių sriuba vakarui
- Trinta špinatų sriuba
- Sriuba su kukuliais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Agurkinė
- Bulbienė
- Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
- Hamburgiška ungurio sriuba
- Maitiška bulvienė su širdimi
- Balinta sriuba
- Baravykų sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...