Kazlėkų sriuba su jautiena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek grietinė
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkos
0.5 litro kazlėkai (marinuoti)
1 vienetas sultinys (kubeliais)
200 gramų jautiena
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kazlėkų sriuba su jautiena

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų