Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | grietinė |
| 4 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
| 0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
| 1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
| 200 gramų | jautiena |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta brokolių sriuba
-
Šamų sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Vengriški barščiai
-
Žirnienė su grybais
-
Burokėlių sriuba
-
Linos sriuba
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Pupų sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
-
Avokadų sriuba su imbieru
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
