Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | grietinė |
| 4 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
| 0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
| 1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
| 200 gramų | jautiena |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vitaminų sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Kaimiška sriubikė
-
Koldūnų sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Sriuba "Sveikata"
-
Špinatų sriuba
-
Čili sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Sriuba su kukuliais
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Aštri čili sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Linos sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
