
Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grietinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Trinta sriuba su salierais
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Lietuviška kopūstienė
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Salierų sriuba
-
Žuvienė kitaip
-
Bananų sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Dešros sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
-
Sriuba "Korėja"
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Pupų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...