
Kazlėkų sriuba su jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grietinė |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | kazlėkai (marinuoti) |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burnočių sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Vengriška žuvienė
-
Agurkų sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Žirnių sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Sriuba "Sveikata"
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Plūdenos sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Daržovių sriuba
Kazlėkų sriuba su jautiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grietinė
-
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kazlėkai, marinuoti,
0.5 litro -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...