Į verdantį sultinį įmesti žiupsnelį pankolių sėklų ir gabalėlį žvaigždinio anyžiaus. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti smulkintą svogūną ir tarkuotas morkas. Daržovėms suminkštėjus, suberti miltus ir maišydami kepti, kol neliks žalių miltų kvapo. Paruoštą masę sukrėsti į sultinį, gerai išmaišyti ir užvirti. Tada į puodą dėti kruopščiai nuplautas ir susmulkintas dilgėles ir pavirti kelias minutes. Kietai virtus kiaušinius perpjauti per pusę ir į sriubą įdėti baigiant virti.
Skanaus.

Dilgėlių sriuba
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų | vištiena (sultinys) |
1 žiupsnelis | pankolis (sėklos) |
1 vienetas | anyžiaus (žvaigždinis) |
1 sauja | dilgėlės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
2 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Žirnių sriuba
-
Bananų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Varnalėšos sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Salierų sriuba
-
Šamienė
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Pieniška sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Paprikų sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
Dilgėlių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, sultinys,
500 mililitrų -
Pankolis, sėklos,
1 žiupsnelis -
Anyžius, žvaigždinis,
1 vienetas -
Dilgėlės,
1 sauja -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį sultinį įmesti žiupsnelį pankolių sėklų ir gabalėlį žvaigždinio anyžiaus. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti smulkintą svogūną ir tarkuotas morkas. Daržovėms suminkštėjus, suberti miltus ir maišydami kepti, kol neliks žalių miltų kvapo. Paruoštą masę sukrėsti į sultinį, gerai išmaišyti ir užvirti. Tada į puodą dėti kruopščiai nuplautas ir susmulkintas dilgėles ir pavirti kelias minutes. Kietai virtus kiaušinius perpjauti per pusę ir į sriubą įdėti baigiant virti.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...