„Knorr Buljonetę“ jautienos sultinį ištirpinti viename litre vandens.
Nuluptus ir supjaustytus svogūnus bei česnakus pakepinti. Po to sudėkite konservuotus pomidorus ir troškinkite dar 3kelias minutes.
Supilkite sultinį. Tada sutrinkite sriubą smulkintuvu. Virkite gautą masę 10 minučių.
Pagardinkite sriubą grietine ir prieskoniais.
Sriubą patiekite pabarstytą bazilikais ir pagardintą mocarela sūriu.
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
3 skiltelės | česnakas |
500 gramų | pomidorai (konservuoti (pomodori pelati)) |
200 mililitrų | grietinė (20 proc. riebumo) |
2 vienetai | bazilikas (šakelės) |
100 gramų | mocarela sūris |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta bulvių sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Moliūgo kisielius
- Gardi moliūgų sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Rugpjūčio skonis
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Trinta cukinijų sriuba
- Trinta bulvienė
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Tiršta žirnių sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Trinta bulvienė
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Saldi agrastų sriuba
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Pomidorai, konservuoti (pomodori pelati),
500 gramų -
Grietinė, 20 proc. riebumo,
200 mililitrų -
Bazilikas, šakelės,
2 vienetai -
Mocarela sūris,
100 gramų - Druska
- Cukrus
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
„Knorr Buljonetę“ jautienos sultinį ištirpinti viename litre vandens.
Nuluptus ir supjaustytus svogūnus bei česnakus pakepinti. Po to sudėkite konservuotus pomidorus ir troškinkite dar 3kelias minutes.
Supilkite sultinį. Tada sutrinkite sriubą smulkintuvu. Virkite gautą masę 10 minučių.
Pagardinkite sriubą grietine ir prieskoniais.
Sriubą patiekite pabarstytą bazilikais ir pagardintą mocarela sūriu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...