Nuplaukite vištienos mėsą. Daržoves susmulkinkite. Vištieną ir daržoves užpilkite šaltu vandeniu.
Suberkite prieskonius: pipirus, lauro lapus. Virkite ant mažos ugnies. Turi gautis sultinys. Tada sudėkite Knorr Buljonetę.
Susmulkinkite pievagrybius ir svogūnus, o po to pakepinkite.
Į nukoštą sultinį sudėkite svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles ir žinoma krienus.
Įdėkite prieskonių pagal skonį. Be to, mėsa iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.
Sultinys su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | lauro lapų (lapai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 100 gramų | salierai |
| 100 gramų | petražolės (šakelės) |
| 1 vienetas | petražolės (šakelės) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 100 gramų | morkos |
| šiek tiek | prieskoniai |
| 1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys) |
| 2.5 litro | vanduo |
| 50 gramų | krienai |
| 30 gramų | kaparėliai |
| 1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys) |
| 80 gramų | svogūnai |
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 500 gramų | vištiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Kiaulpienių sriuba
-
Avižienė su grybais
-
Lauko čili sriuba
-
Sriuba "Fazenda"
-
Makaronų sriuba su daržovėmis
-
Rūgštynių sriuba
-
Charčio sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Gardi dešros sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Žuvienė iš konservų
-
Pupelių sriuba
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Dešros sriuba
-
Lašišos ir lešių sriuba
Sultinys su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Salierai,
100 gramų -
Petražolės, šakelės,
100 gramų -
Petražolės, šakelės,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
-
Morkos,
100 gramų - Prieskoniai
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
2.5 litro -
Krienai,
50 gramų -
Kaparėliai,
30 gramų -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys,
1 vienetas -
Svogūnai,
80 gramų -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Vištiena,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite vištienos mėsą. Daržoves susmulkinkite. Vištieną ir daržoves užpilkite šaltu vandeniu.
Suberkite prieskonius: pipirus, lauro lapus. Virkite ant mažos ugnies. Turi gautis sultinys. Tada sudėkite Knorr Buljonetę.
Susmulkinkite pievagrybius ir svogūnus, o po to pakepinkite.
Į nukoštą sultinį sudėkite svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles ir žinoma krienus.
Įdėkite prieskonių pagal skonį. Be to, mėsa iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
