1 vienetas | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | salierai |
100 gramų | petražolės (šakelės) |
1 vienetas | petražolės (šakelės) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
100 gramų | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys) |
2.5 litro | vanduo |
50 gramų | krienai |
30 gramų | kaparėliai |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys) |
80 gramų | svogūnai |
250 gramų | pievagrybiai |
500 gramų | vištiena |
Suberkite prieskonius: pipirus, lauro lapus. Virkite ant mažos ugnies. Turi gautis sultinys. Tada sudėkite Knorr Buljonetę.
Susmulkinkite pievagrybius ir svogūnus, o po to pakepinkite.
Į nukoštą sultinį sudėkite svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles ir žinoma krienus.
Įdėkite prieskonių pagal skonį. Be to, mėsa iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos sriuba "Širdutės"
- Prancūziška svognų sriuba
- Indiška sriuba
- Voveraičių sriuba
- Pievagrybių ir brokolių sriuba
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Alaus sriuba
- Sriuba "Charčio"
- Perlinių kruopų košė
- Morkų su obuoliais sriuba
- Žuvienė, virta ant laužo
- Ryžių sriuba vakarui
- Suomiška žuvienė
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Greitoji sriubukė
- Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
- Moliūgų sriuba
- Balinta sriuba
- Burokėlių sriuba su kukuliais
- Sriuba su cukinija ir pomidorais
Sultinys su pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Salierai,
100 gramų -
Petražolės, šakelės,
100 gramų -
Petražolės, šakelės,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
-
Morkos,
100 gramų - Prieskoniai
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
2.5 litro -
Krienai,
50 gramų -
Kaparėliai,
30 gramų -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys,
1 vienetas -
Svogūnai,
80 gramų -
Pievagrybiai,
250 gramų -
Vištiena,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplaukite vištienos mėsą. Daržoves susmulkinkite. Vištieną ir daržoves užpilkite šaltu vandeniu.
Suberkite prieskonius: pipirus, lauro lapus. Virkite ant mažos ugnies. Turi gautis sultinys. Tada sudėkite Knorr Buljonetę.
Susmulkinkite pievagrybius ir svogūnus, o po to pakepinkite.
Į nukoštą sultinį sudėkite svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles ir žinoma krienus.
Įdėkite prieskonių pagal skonį. Be to, mėsa iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.