
Pievagrybių sriuba studentiškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pievagrybiai (marinuoti) |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | krapai |
2 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | sultinys (kubeliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į puodą įpilame 2 stiklines vandens. Vandeniui užvirus įdedame sultinio kubelį, supjaustytus pievagrybius, bulves, smulkintus krapus ir petražoles. Viską pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Verdame apie 8 min. Viską sutriname blenderiu. Prieš patiekiant įdedame grietinės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Dilgėlių sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Ukrainietiška selianka
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Apelsinų sriuba
Pievagrybių sriuba studentiškai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai, marinuoti,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės, kapotos
- Krapai
-
Vanduo,
2 stiklinės -
Sultinys, kubeliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą įpilame 2 stiklines vandens. Vandeniui užvirus įdedame sultinio kubelį, supjaustytus pievagrybius, bulves, smulkintus krapus ir petražoles. Viską pagardiname juodaisiais pipirais ir druska. Verdame apie 8 min. Viską sutriname blenderiu. Prieš patiekiant įdedame grietinės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...