Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.

Itališka svogūnų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | svogūnai |
3 vienetai | petražolės (stiebai) |
2 vienetai | morkos |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 litras | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
300 gramų | duona (balta) |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
4 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnienė su grybais
-
Trinta brokolių sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Juka
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Svogūnų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Sriuba su brokoliais
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Sriuba "Čili"
-
Suomiška žuvienė
-
Linos sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
Itališka svogūnų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 kilogramas -
Petražolės, stiebai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Sultinys, mėsos,
1 litras - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Duona, balta,
300 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Vidmas
2010-09-07 13:21
%-( labai jau sudetingas patiekalas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...