1 kilogramas | svogūnai |
3 vienetai | petražolės (stiebai) |
2 vienetai | morkos |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 litras | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
300 gramų | duona (balta) |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
4 vienetai | kiaušiniai |
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Voveraičių sriuba
- Žirnių sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Ukrainietiški barščiai
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Soti čili sriuba - troškinys
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Prancūziška svognų sriuba
- Šaltibarščiai
- Agurkų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Vištienos sriuba su makaronais
- Kreminė bulvių sriubytė
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Vasariška sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
Itališka svogūnų sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 kilogramas -
Petražolės, stiebai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Sultinys, mėsos,
1 litras - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Duona, balta,
300 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
Komentarai (4)
-
Vidmas
2010-09-07 13:21
%-( labai jau sudetingas patiekalas :super: