Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.

Itališka svogūnų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | svogūnai |
3 vienetai | petražolės (stiebai) |
2 vienetai | morkos |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 litras | sultinys (mėsos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
300 gramų | duona (balta) |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
4 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su brokoliais
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Greitoji sriubukė
-
Vengriška žuvienė
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
Itališka svogūnų sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 kilogramas -
Petražolės, stiebai,
3 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Sultinys, mėsos,
1 litras - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Duona, balta,
300 gramų -
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Vidmas
2010-09-07 13:21
%-( labai jau sudetingas patiekalas :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...