
Vištienos sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | vanduo |
700 gramų | vištiena (ar jos dalys) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Petražolių sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Trinta sriuba su salierais
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Olandiška salierų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
Vištienos sultinys
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
6 stiklinės -
Vištiena, ar jos dalys,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...