
Vištienos sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | vanduo |
700 gramų | vištiena (ar jos dalys) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Salierų sriuba
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Rūgštynių sriuba
-
Šamienė
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Pupų sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Šamų sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
Vištienos sultinys
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
6 stiklinės -
Vištiena, ar jos dalys,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...