Vištienos sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | vanduo |
| 700 gramų | vištiena (ar jos dalys) |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Plūdenos sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Olandiška salierų sriuba
-
Indiška sriuba
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Lapienė
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Žuvienė iš konservų
-
Lauko čili sriuba
Vištienos sultinys
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
6 stiklinės -
Vištiena, ar jos dalys,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
