
Vištienos sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | vanduo |
700 gramų | vištiena (ar jos dalys) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Brokolių sriuba
-
Bananų sriuba
-
Soti žuvienė
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Moliūgų sriuba
-
Charčio sriuba
-
Olandiška salierų sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Žirnių sriuba
Vištienos sultinys
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
6 stiklinės -
Vištiena, ar jos dalys,
700 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta išdarinėta višta užpilama šaltu vandeniu, pasūdoma ir verdama ant silpnos ugnies (pridengta). Mėsai baigiant virti, sudedamos prieskoninės daržovės, pakepintas svogūnas, prieskoniai. Išvirusi mėsa išgriebiama (galima vartoti antriesiems patiekalams), sultinys iškošiamas ir pagardinamas supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...