300 | kiaulienos nugarinė (supjaustytos 5x5 cm gabaliukais) | |
40 mililitrų | svogūnai (supjaustyti griežinėliai) | |
6 gramai | česnakas | |
15 gramų | aliejaus | |
500 gramų | vanduo | |
1 arbatinis šaukštelis | akmens druskos (malunėlyje) | |
Padažui: | ||
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai | |
1 vienetas | gvazdikėliai | |
0.25 valgomojo šaukšto | cinamonas | |
20 gramų | aitriosios paprikos | |
50 gramų | pomidorų padažas | |
šiek tiek | akmens druskos (malūnėlyje) | |
15 mililitrų | aliejaus | |
20 vienetų | nacho kukurūzų traškučiai | |
Patiekiant: | ||
100 gramų | kremas (sūrio) | |
šiek tiek | kalendra (lapai) | |
šiek tiek | kopūstai (raudonieji) | |
šiek tiek | ridikėliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šaltiena
- Karališkas užkandis prie degtinės
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Sūrio ir mėsos miksas
- Kiškienos paštetas
- Skanūs sumuštiniai
- Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Salotos ananase
- Kiaušinių krepšeliai
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
- Įdaryti pomidorai
- Spalvingi iešmeliai
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Silkės užkandėlė
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Užkandis su unguriu
- Maltinukai drebučiuose
- Persikai įdarytį triušiena
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kiaulienos nugarinė, supjaustytos 5x5 cm gabaliukais,
300 -
Svogūnai, supjaustyti griežinėliai,
40 mililitrų -
Česnakas,
6 gramai -
Aliejus,
15 gramų -
Vanduo,
500 gramų -
Akmens druska, malunėlyje,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Gvazdikėliai,
1 vienetas -
Cinamonas,
1/4 valgomojo šaukšto -
Aitrioji paprika,
20 gramų -
Pomidorų padažas,
50 gramų - Akmens druska, malūnėlyje
-
Aliejus,
15 mililitrų -
NACHO kukurūzų traškučiai,
20 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kremas, sūrio,
100 gramų - Kalendra, lapai
- Kopūstai, raudonieji
- Ridikėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną apskrudinkite keptuvėje arba puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5 - 3 valandas, kol mėsa suminkštės.
Išimkite mėsą iš keptuvės, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.
Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.
Ant mėsos užpilkite padažą, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su daržovėmis ir sūrio kremu.