Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| 300 | kiaulienos nugarinė (supjaustytos 5x5 cm gabaliukais) | |
| 40 mililitrų | svogūnai (supjaustyti griežinėliai) | |
| 6 gramai | česnakas | |
| 15 gramų | aliejaus | |
| 500 gramų | vanduo | |
| 1 arbatinis šaukštelis | akmens druskos (malunėlyje) | |
| Padažui: | ||
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai | |
| 1 vienetas | gvazdikėliai | |
| 0.25 valgomojo šaukšto | cinamonas | |
| 20 gramų | aitriosios paprikos | |
| 50 gramų | pomidorų padažas | |
| šiek tiek | akmens druskos (malūnėlyje) | |
| 15 mililitrų | aliejaus | |
| 20 vienetų | nacho kukurūzų traškučiai | |
| Patiekiant: | ||
| 100 gramų | kremas (sūrio) | |
| šiek tiek | kalendra (lapai) | |
| šiek tiek | kopūstai (raudonieji) | |
| šiek tiek | ridikėliai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną apskrudinkite keptuvėje arba puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5 - 3 valandas, kol mėsa suminkštės.
2.
Išimkite mėsą iš keptuvės, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.
3.
Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.
4.
Ant mėsos užpilkite padažą, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.
5.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
6.
Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su daržovėmis ir sūrio kremu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Helovyno užkandžiai
-
Šventinis kelmas
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Kepenelių vyniotinis
-
Braškės šokolade
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Silkė su salotomis
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Sūrių užkandelė
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Kiaulienos nugarinė, supjaustytos 5x5 cm gabaliukais,
300 -
Svogūnai, supjaustyti griežinėliai,
40 mililitrų -
Česnakas,
6 gramai -
Aliejus,
15 gramų -
Vanduo,
500 gramų -
Akmens druska, malunėlyje,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Gvazdikėliai,
1 vienetas -
Cinamonas,
1/4 valgomojo šaukšto -
Aitrioji paprika,
20 gramų -
Pomidorų padažas,
50 gramų - Akmens druska, malūnėlyje
-
Aliejus,
15 mililitrų -
NACHO kukurūzų traškučiai,
20 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kremas, sūrio,
100 gramų - Kalendra, lapai
- Kopūstai, raudonieji
- Ridikėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną apskrudinkite keptuvėje arba puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5 - 3 valandas, kol mėsa suminkštės.
Išimkite mėsą iš keptuvės, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis.
Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių.
Ant mėsos užpilkite padažą, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su daržovėmis ir sūrio kremu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
