
Barščiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | burokėliai |
0.5 vieneto | kopūstai |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | grietinė |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | kiaulienos lašiniai (supjaustyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Trinta brokolių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Šamienė
-
Ukrainietiška selianka
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Soti sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Porų trinta sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Skani burokėlių sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
Barščiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai,
1 vienetas -
Kopūstai,
0.5 vieneto -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulienos lašiniai, supjaustyti,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Actas
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...