Barščiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
| 1 vienetas | burokėliai |
| 0.5 vieneto | kopūstai |
| 5 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| 0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 valgomasis šaukštas | kiaulienos lašiniai (supjaustyti) |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Kopūstų sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Čili sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Barščiai su džiovintais grybais
Barščiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai,
1 vienetas -
Kopūstai,
0.5 vieneto -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulienos lašiniai, supjaustyti,
1 valgomasis šaukštas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Aitrioji paprika
- Juodieji pipirai
- Actas
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
