Barščiai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės sultinys (mėsos)
1 vienetas burokėliai
0.5 vieneto kopūstai
5 vienetai bulvių
2 vienetai morkos
0.5 stiklinės pomidorų padažas
0.5 stiklinės grietinė
3 skiltelės česnakas
2 vienetai svogūnai
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas kiaulienos lašiniai (supjaustyti)
1 valgomasis šaukštas taukai (kiaulių)
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek aitriosios paprikos
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek acto
šiek tiek krapai
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Barščiai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustyti kopūstai ir bulvės 20 min. paverdami mėsos sultinyje. Burokėliai supjaustomi ir patroškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnas, morka, petražolė supjaustomi ir paspirginami su lašiniukais. Visos šios daržovės sudedamos į verdantį sultinį. Čia sudedami ir pakepinti, atskiesti sultiniu, miltai. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų