
Apelsinų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | ryžiai (virti) |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | apelsinų (ir žievelė) |
50 mililitrų | vynas (saldus, baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles. Nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite. Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite. Galima valgyti trintą ar netrintą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Sriuba "Charčio"
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Lapienė su mėsa
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Jautienos sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Apelsinų sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai, virti,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, ir žievelė,
1 vienetas -
Vynas, saldus, baltas,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles. Nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite. Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite. Galima valgyti trintą ar netrintą.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2010-08-24 19:01
aciu uz receptuka, labai skanu
-
Ursule
2010-02-27 14:11
Ar tikrai skanu? Man atrodo nemokėsiu pagaminti :D Skamba nesudėtingai... bet nežinau
-
labas as kebabas
2009-10-22 14:20
reik pabandyt ;-)
-
Rest
2009-02-07 22:10
Liuks, labai skani :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...