
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kopūstai (šviežias, mažas) |
0.5 vieneto | cukinija |
0.5 vieneto | paprika (saldžioji) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
1 saujelė | žalumynų ((petražolės, bazilikai, krapai)) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (juodi) |
3 vienetai | lauro lapų |
3 valgomieji šaukštai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
500 gramų | vištiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Aš vištieną nuverdu gal 5 min., tą vandenį nupilu, mėsą nuplaunu, dedu ją į kitą vandenį ir tada jau verdu sriubą su mėsa.
2.
Sudėti smulkintas daržoves, žalumynus, grietinę, prieskonius ir virti, kol mėsa pasidaro minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Svogūnų sriuba
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Dilgėlių sriubytė
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Trinta sriuba su salierais
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Brokolių trinta sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Prancūziška žirnienė
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kopūstai, šviežias, mažas,
1 vienetas -
Cukinija,
0.5 vieneto -
Paprika, saldžioji,
0.5 vieneto -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Žalumynai, (petražolės, bazilikai, krapai),
1 saujelė -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Pipirai, juodi,
1 žiupsnelis -
Lauro lapai,
3 vienetai -
Pomidorai,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Vištiena,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aš vištieną nuverdu gal 5 min., tą vandenį nupilu, mėsą nuplaunu, dedu ją į kitą vandenį ir tada jau verdu sriubą su mėsa.
Sudėti smulkintas daržoves, žalumynus, grietinę, prieskonius ir virti, kol mėsa pasidaro minkšta.
Reklama:
Komentarai (5)
-
k
2016-01-02 22:23
3 šaukštai pomidorų :D
-
grazke
2015-09-01 10:16
neperdauk stiklines druskytes ?:D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...