
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
750 gramų | kiauliena (sprandinė) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
2 vienetai | paprika |
1 skiltelė | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų tyrės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
2.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
3.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
4.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Jautienos čenakai
-
Pyragas su mėsa
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Avienos kebabas
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Kiaulienos muštinis
-
Vasaros šašlykiukas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Vyniotinis Kubilas
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Kiauliena aštriame padaže
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, sprandinė,
750 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorų tyrė,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...