
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
750 gramų | kiauliena (sprandinė) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
2 vienetai | paprika |
1 skiltelė | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų tyrės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
2.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
3.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
4.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai su morkomis
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Šutinta kiškiena
-
Vyne troškintas triušis
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kebabas ant iešmo
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Karališkas kepsnys
-
Neringos kepsnys
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Troškinta triušiena
-
Vikšrų vakarienė
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Įdaryta paprika
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, sprandinė,
750 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorų tyrė,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...