750 gramų | kiauliena (sprandinė) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
2 vienetai | paprika |
1 skiltelė | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų tyrės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos šašlykas
- Kebabas ant iešmo
- Kiaulienos suktinukai
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Mūsų šašlikas
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Jautienos cimesas
- Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
- Kepti kotletai su moliūgais
- Kiaulienos šašlykai greitai
- Triušienos pjausniai
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Bokšteliai iš mėsos
- Plovas
- Įdaryti piepagrybiai
- Kiaulienos su kruopom apkepas
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Kapota keri mėsa
- Keptas kumpis
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, sprandinė,
750 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorų tyrė,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuluptą svogūną ir česnaką supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Išvirtą mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais. Į įkaitintą keptuvę suberti svogūnų ir česnako kubelius, morką ir kepinti maišant, kol pagels. Sudėti mėsos kubelius, įberti žiuspnelį druskos ir pipirų. Šiek tiek paroškinti uždengtame puode.
Paprikas perpjauti pusiau, išvalyti sėklas, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Pomidorų tyrę ir krakmolą sumaišyti su grietine.
Likus 10 minučių iki virimo pabaigos į guliašą sudėti paprikų kubelius ir pomidorų tyrę.
Patiekite su vakarykštėmis pašildytomis bulvėmis :) Galima ir su kitu garnyru :)