
500 gramų | jautiena |
1 vienetas | kopūstai |
160 gramų | ryžiai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | pipirai |
Pavirkite balandėlius dar 5 - 10 min šiame padaže.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Virtos kiaulės kojos
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Paprastieji šašlykai
-
Mėsos apkepas
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Mėsa folijoje
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Jautiena gurmanams
-
Kepta kiškiena marinate
-
Įdaryti makaronai
Balandėliai pekino kopūsto lapuose

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena,
500 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Ryžiai,
160 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
1/4 arbatinio šaukštelio
Išvirkite ryžius.
Pekino kopūsto lapus apvirkite lengvai pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Svogūną pakepinkite ant sviesto, paruoškite faršą: įmuškite kiaušinį, berkite druską, pipirus, sudėkite pakepintą svogūną, atvėsusius ryžius. Viską išmaišykite.
Ant kiekvieno lapo krašto dėkite įdaro ir susukite kaip balandėlį. Žiūrėkite, kad faršas nekristų per kraštus.
Griežinėliais supjaustykite morką, jais išklokite puodo dugną. Ant morkų dėkite balandėlius, kuo arčiau vienas kito, kad neliktų tarpų. Užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite apie 30 min (priklauso nuo balandėlių dydžio).
Paruoškite padažą: į vandenį, kuriame virė balandėliai, dėkite pomidorų padažo, grietinės. (Kiekiai priklauso nuo norimo padažo kiekio,individualaus skonio). Galite įdėti šaukštą miltų, kad būtų tirštesnis.
Pavirkite balandėlius dar 5 - 10 min šiame padaže.Balandėliai daug lengvesni už įprastuosius, lengvai virškinami ir labai skanūs.
Komentarai (2)
-
Liucija
2016-04-27 07:42
Labai skanu