
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų | mėsa |
10 vienetų | pievagrybiai |
2 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | majonezas |
150 gramų | sūris |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti griežinėliais lengvai pamušti, gausiai apibarstyti pipirais ir apkepti karštame aliejuje ir pabarstyti druska.
2.
Tada kepsnius perdėti ant kepimo skardos, o ant jų uždėti supjaustytus pievagrybius ir po du griežinėlius pomidoro.
3.
Ant viršaus skleisti majonezo ir tarkuoto sūrio masę. Viską pašauti į orkaitę 15 - 20 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Aluje troškinta jautiena
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Lengvas Zuikis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Iškylos dešrelės
-
Įdaryti makaronai
-
Nugarinė ant grotelių
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Pikantiška triušiena
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Aštrus guliašas
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kepta veršiena
-
Mėsos kukuliai
-
Kiauliena su imbieru
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa,
800 gramų -
Pievagrybiai,
10 vienetų -
Pomidorai,
2 vienetai - Majonezas
-
Sūris,
150 gramų - Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti griežinėliais lengvai pamušti, gausiai apibarstyti pipirais ir apkepti karštame aliejuje ir pabarstyti druska.
Tada kepsnius perdėti ant kepimo skardos, o ant jų uždėti supjaustytus pievagrybius ir po du griežinėlius pomidoro.
Ant viršaus skleisti majonezo ir tarkuoto sūrio masę. Viską pašauti į orkaitę 15 - 20 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai