
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų | mėsa |
10 vienetų | pievagrybiai |
2 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | majonezas |
150 gramų | sūris |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti griežinėliais lengvai pamušti, gausiai apibarstyti pipirais ir apkepti karštame aliejuje ir pabarstyti druska.
2.
Tada kepsnius perdėti ant kepimo skardos, o ant jų uždėti supjaustytus pievagrybius ir po du griežinėlius pomidoro.
3.
Ant viršaus skleisti majonezo ir tarkuoto sūrio masę. Viską pašauti į orkaitę 15 - 20 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Keptas kiškis
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Pievagrybių apkepas
-
Sūrio kamuoliukai
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Šutinta kiškiena
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Sotieji zrazai
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Jautienos kotletai
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa,
800 gramų -
Pievagrybiai,
10 vienetų -
Pomidorai,
2 vienetai - Majonezas
-
Sūris,
150 gramų - Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti griežinėliais lengvai pamušti, gausiai apibarstyti pipirais ir apkepti karštame aliejuje ir pabarstyti druska.
Tada kepsnius perdėti ant kepimo skardos, o ant jų uždėti supjaustytus pievagrybius ir po du griežinėlius pomidoro.
Ant viršaus skleisti majonezo ir tarkuoto sūrio masę. Viską pašauti į orkaitę 15 - 20 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai