Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 800 gramų | mėsa |
| 10 vienetų | pievagrybiai |
| 2 vienetai | pomidorai |
| šiek tiek | majonezas |
| 150 gramų | sūris |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti griežinėliais lengvai pamušti, gausiai apibarstyti pipirais ir apkepti karštame aliejuje ir pabarstyti druska.
2.
Tada kepsnius perdėti ant kepimo skardos, o ant jų uždėti supjaustytus pievagrybius ir po du griežinėlius pomidoro.
3.
Ant viršaus skleisti majonezo ir tarkuoto sūrio masę. Viską pašauti į orkaitę 15 - 20 minučių.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Kotletai su įdaru
-
Egzotiškas karbonadas
-
Virtos veršelio kojos
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kepta kiauliena
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Netikras zuikis
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Avienos šonkauliukai
-
Jautienos kotletukai
-
Stirnos nugarinė
-
Holishki (balandėliai)
-
Veršienos kepsnys
-
Stirnienos vyniotiniai
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Mėsa,
800 gramų -
Pievagrybiai,
10 vienetų -
Pomidorai,
2 vienetai - Majonezas
-
Sūris,
150 gramų - Druska
- Pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti griežinėliais lengvai pamušti, gausiai apibarstyti pipirais ir apkepti karštame aliejuje ir pabarstyti druska.
Tada kepsnius perdėti ant kepimo skardos, o ant jų uždėti supjaustytus pievagrybius ir po du griežinėlius pomidoro.
Ant viršaus skleisti majonezo ir tarkuoto sūrio masę. Viską pašauti į orkaitę 15 - 20 minučių.
Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai