
Skani kiauliena "Funtikas"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
700 gramų | kiauliena (kumpis) |
200 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sūris |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną supjaustyti plonai, šiek tiek atmušti, pagardinti prieskoniais ir sudėti į skardą (užklota folija ir pertepta aliejumi).
2.
Ant kiaulienos dėti supjaustytus pievagrybius, pertepti majonezu, užbarstyti fermentinio sūrio ir žalumynais.
Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.
Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Kiaulienos suktinukai
-
Tikro dzūko pietūs
-
Troškinta veršiena
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Čenachai
-
Plovas
-
Kibinai "Su meile"
-
Balandėliai
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Keptas paršelis
-
Kukuliai
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Virtiniai su mėsa
-
Aštroki šašlykai
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
Skani kiauliena "Funtikas"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, kumpis,
700 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 pundelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti plonai, šiek tiek atmušti, pagardinti prieskoniais ir sudėti į skardą (užklota folija ir pertepta aliejumi).
Ant kiaulienos dėti supjaustytus pievagrybius, pertepti majonezu, užbarstyti fermentinio sūrio ir žalumynais.
Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...