
Skani kiauliena "Funtikas"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
700 gramų | kiauliena (kumpis) |
200 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sūris |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 pundelis | petražolės |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną supjaustyti plonai, šiek tiek atmušti, pagardinti prieskoniais ir sudėti į skardą (užklota folija ir pertepta aliejumi).
2.
Ant kiaulienos dėti supjaustytus pievagrybius, pertepti majonezu, užbarstyti fermentinio sūrio ir žalumynais.
Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.
Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kepsniukai folijoje
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Neringos kepsnys
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Veršienos šašlykas
-
Veršienos šniceliai
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Keptas kumpis
-
Naminis šnicelis
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Mėsos apkepas
Skani kiauliena "Funtikas"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, kumpis,
700 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 pundelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti plonai, šiek tiek atmušti, pagardinti prieskoniais ir sudėti į skardą (užklota folija ir pertepta aliejumi).
Ant kiaulienos dėti supjaustytus pievagrybius, pertepti majonezu, užbarstyti fermentinio sūrio ir žalumynais.
Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...