Skani kiauliena "Funtikas"
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
700 gramų kiauliena (kumpis)
200 gramų pievagrybiai
100 gramų sūris
3 valgomieji šaukštai majonezas
1 pundelis petražolės
1 žiupsnelis prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną supjaustyti plonai, šiek tiek atmušti, pagardinti prieskoniais ir sudėti į skardą (užklota folija ir pertepta aliejumi).
2.
Ant kiaulienos dėti supjaustytus pievagrybius, pertepti majonezu, užbarstyti fermentinio sūrio ir žalumynais.
Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Skani kiauliena "Funtikas"

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulieną supjaustyti plonai, šiek tiek atmušti, pagardinti prieskoniais ir sudėti į skardą (užklota folija ir pertepta aliejumi).

  2. Ant kiaulienos dėti supjaustytus pievagrybius, pertepti majonezu, užbarstyti fermentinio sūrio ir žalumynais.
    Pašauti kepti į orkaitę 30 minučių.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų