Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| 2 vienetai | batonas (riekutė) |
| 1 vienetas | paprika (raudona) |
| 11 vienetų | šparaginės pupelės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (stambiai malti) |
| 1 vienetas | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į kiaulienos faršą įdedame du kiaušinius, juodujų pipirų pagal skonį, druskos truputį. išmirkintas piene dvi riekutes batono, nusunkiame ir dedame į faršą. Viska gerai išmaišome. Iš faršo padarome pailgą blyną, lyg būtų iškočiotas kaip tešla. Faršo blynas turi būti ne per plonas, apie 2-3 cm. Ant jo barstome tarkuotą fermentinį sūrį, pjaustytą raudonąją papriką nedideliais kubeliais, šparagines pupeles taip pat pjaustome kubeliais ir barstome tolygiai ant faršo blyno. Galiausiai užbarstome stambiai maltus juoduosius pipirus ir į patį centrą padedame lauro lapą. Tada sukame į vyniotinį- zuikio formos ir dedame į sviestu išteptą kepimo formą. Kepame 45 minutes 170 laipsnių karščio orkaiteje. SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Čili jautienos gaminimas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Sibiro koldūnai
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Bačkonių suktinukas
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Apkepas „La Graikija“
-
Keptas jautienos kumpis
-
Prancūziškas triušis
-
Kepta aviena
-
Turkiškas kebabas
-
Skanus šašlykiukas
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Šašlykai iškylai
-
Įdarytos paprikos
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sūris, tarkuotas, fermentinis
-
Batonas, riekutė,
2 vienetai -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Šparaginės pupelės,
11 vienetų - Druska
- Juodieji pipirai, stambiai malti
-
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kiaulienos faršą įdedame du kiaušinius, juodujų pipirų pagal skonį, druskos truputį. išmirkintas piene dvi riekutes batono, nusunkiame ir dedame į faršą. Viska gerai išmaišome. Iš faršo padarome pailgą blyną, lyg būtų iškočiotas kaip tešla. Faršo blynas turi būti ne per plonas, apie 2-3 cm. Ant jo barstome tarkuotą fermentinį sūrį, pjaustytą raudonąją papriką nedideliais kubeliais, šparagines pupeles taip pat pjaustome kubeliais ir barstome tolygiai ant faršo blyno. Galiausiai užbarstome stambiai maltus juoduosius pipirus ir į patį centrą padedame lauro lapą. Tada sukame į vyniotinį- zuikio formos ir dedame į sviestu išteptą kepimo formą. Kepame 45 minutes 170 laipsnių karščio orkaiteje. SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
