šiek tiek | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
2 vienetai | batonas (riekutė) |
1 vienetas | paprika (raudona) |
11 vienetų | šparaginės pupelės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (stambiai malti) |
1 vienetas | lauro lapų |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
- Kaukazietiškas šašlykas
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Keptų kepenų gaminimas
- Kepta kiauliena
- Paprasti balandėliai
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Bulvytės su dešrelėmis
- Triušienos vyniotinis
- Spageti su kukuliais
- Kiaulienos karka
- Mėsos apkepas
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Kepenys su mandarinais
- Gardusis šašlykas majoneze
- Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
- Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Paruošimo laikas:
- Sūris, tarkuotas, fermentinis
-
Batonas, riekutė,
2 vienetai -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Šparaginės pupelės,
11 vienetų - Druska
- Juodieji pipirai, stambiai malti
-
Lauro lapai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į kiaulienos faršą įdedame du kiaušinius, juodujų pipirų pagal skonį, druskos truputį. išmirkintas piene dvi riekutes batono, nusunkiame ir dedame į faršą. Viska gerai išmaišome. Iš faršo padarome pailgą blyną, lyg būtų iškočiotas kaip tešla. Faršo blynas turi būti ne per plonas, apie 2-3 cm. Ant jo barstome tarkuotą fermentinį sūrį, pjaustytą raudonąją papriką nedideliais kubeliais, šparagines pupeles taip pat pjaustome kubeliais ir barstome tolygiai ant faršo blyno. Galiausiai užbarstome stambiai maltus juoduosius pipirus ir į patį centrą padedame lauro lapą. Tada sukame į vyniotinį- zuikio formos ir dedame į sviestu išteptą kepimo formą. Kepame 45 minutes 170 laipsnių karščio orkaiteje. SKANAUS!