Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.

Kiauliena su imbieru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiaulienos nugarinė (su kaulu) |
2 valgomieji šaukštai | imbieras (tarkuotas) |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai (malti) |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Vyne troškintas triušis
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Kepta jautiena
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Virtos naminės dešrelės
-
Šašlykai su majonezu
-
Balandėliai pagal Viką
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Kiauliena grill
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Kiškio kepsnys
-
Prancūziškas triušis
-
Šašlykas kitaip
Kiauliena su imbieru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė, su kaulu,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...