Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Kiauliena su imbieru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kiaulienos nugarinė (su kaulu) |
| 2 valgomieji šaukštai | imbieras (tarkuotas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai (malti) |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Veršienos pjausniai
-
Kiaulienos kepsnys
-
Kiniškos šventės namuose
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Šašlykas majoneze
-
Aštroki šašlykai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Sotieji zrazai
-
Kukuliai
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Nugarinė ant grotelių
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Įdarytos paprikos
-
Virta šerniena
-
Balandėliai pagal Viką
Kiauliena su imbieru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė, su kaulu,
500 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
2 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sutarkuojame. Į indą supilame tarkuotą imbierą ir svogūną, aliejų, druską, pipirus, citrinos sultis ir viską išmaišome.
Gauta mase įtriname mėsos riekeles ir paliekame marinuotis valandai. Kepti galima ir kepsninėje ir orkaitėje ir keptuvėje. Patiekti su daržovių garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
