Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.

Medžiotojų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | mėsa |
500 gramų | grybai |
3 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Veršienos pjausniai
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Troškinta veršiena
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Neringos kepsnys
-
Pietų kotletukai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Kiaulienos karis
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Mėsos pynutės
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Aluje troškinta jautiena
Medžiotojų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
1 kilogramas -
Grybai,
500 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...