Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.
Medžiotojų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | mėsa |
| 500 gramų | grybai |
| 3 vienetai | paprika |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsa su apelsinais
-
Smaližių liežuvis
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Triušienos pjausniai
-
Kiauliena grill
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Itališka veršienos filė
-
Čipolino galvelės
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Ežero šašlykas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Kapota keri mėsa
-
Šašlykai iškylai
-
Kiniškos šventės namuose
-
Buritos (burritos)
Medžiotojų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
1 kilogramas -
Grybai,
500 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
