Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.

Medžiotojų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | mėsa |
500 gramų | grybai |
3 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Karštas plovas
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Liežuvis su grybais
-
Kepsneliai su sūriu
-
Jautienos kotletukai
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Faršo vyniotinis
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Jautienos kepsnys
-
Vyniotinis Kubilas
-
Turkiškas kebabas
-
Avienos muštiniai
-
Dešrelės su įdaru
Medžiotojų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
1 kilogramas -
Grybai,
500 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...