Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.

Medžiotojų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | mėsa |
500 gramų | grybai |
3 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Naminiai mėsainiai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Aštroki šašlykai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Įdaryta veršiena
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Kotletai
-
Jautiena kiniškai
-
Keptas paršelis
-
Guliašiukas
-
Garfildo lazanija
-
Guliašas su šafranu
-
Dzūkiški kukulaičiai
-
Kaspinėliai su špinatais
Medžiotojų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
1 kilogramas -
Grybai,
500 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...