Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.
Medžiotojų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | mėsa |
500 gramų | grybai |
3 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Mėsos troškinys laivelyje
- Mėsos - bulvių apkepas
- Kiaulienos karka
- Apkepas „La Graikija“
- Veršienos kepenėlių troškinys
- Veršienos kotletukai
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
- Kaukazo šašlykai
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Sultingas šnicelis
- Šašlykai gurmanams
- Mėsos duona
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Įdaryti pomidorai
Medžiotojų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
1 kilogramas -
Grybai,
500 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...