Kaimiškas pjausnys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| 100 gramų | taukai (kiaulių) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
| 800 gramų | kiaulienos nugarinė |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Įdarytos paprikos
-
Įdarytos parikos
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Apkepas „La Graikija“
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Kepta veršiena
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Kapota keri mėsa
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kiaulienos kotletai
-
Keptos kepenėlės
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Aluje troškinta jautiena
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Sultingas šnicelis
Kaimiškas pjausnys
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (9)
-
valdas
2008-11-29 16:53
SKANU
-
Administratorius
2008-11-28 23:49
Ten turėjo būti kvietiniai miltai. Dėkojame už pastabą, pasitaisėme.
-
As
2008-11-28 21:41
O kur kviecius deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
