
Kaimiškas pjausnys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Paprasti balandėliai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Veršienos muštiniai
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kepsnys su makaronais
-
Čenachai
-
Kepta veršiena
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Kibinai "Su meile"
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Ugniniai šonkauliukai
Kaimiškas pjausnys
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (9)
-
valdas
2008-11-29 16:53
SKANU
-
Administratorius
2008-11-28 23:49
Ten turėjo būti kvietiniai miltai. Dėkojame už pastabą, pasitaisėme.
-
As
2008-11-28 21:41
O kur kviecius deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...