
Kaimiškas pjausnys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aluje troškinta jautiena
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kotletai
-
Kepta menkė
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Įdarytos paprikos
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Jautienos čenakai
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Mėsos kepsniai
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Ranka
-
Virtos naminės dešrelės
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Keptas kumpis
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Veršienos kepsnys
Kaimiškas pjausnys
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (9)
-
valdas
2008-11-29 16:53
SKANU
-
Administratorius
2008-11-28 23:49
Ten turėjo būti kvietiniai miltai. Dėkojame už pastabą, pasitaisėme.
-
As
2008-11-28 21:41
O kur kviecius deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...