
Kaimiškas pjausnys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
800 gramų | kiaulienos nugarinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotieji zrazai
-
Prancūziškas triušis
-
Kiaulienos kepsnys
-
Kepta jautiena
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Kepsnys su makaronais
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Kotletukai šventiškai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kepsniai su ananasais
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Orkaitėje kepta kiauliena
Kaimiškas pjausnys
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (9)
-
valdas
2008-11-29 16:53
SKANU
-
Administratorius
2008-11-28 23:49
Ten turėjo būti kvietiniai miltai. Dėkojame už pastabą, pasitaisėme.
-
As
2008-11-28 21:41
O kur kviecius deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...