Kaimiškas pjausnys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| 100 gramų | taukai (kiaulių) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas (tirpintas) |
| 800 gramų | kiaulienos nugarinė |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių patiekalas
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Kiaulienos šašlykas
-
Ėrienos šašlykas
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Naminiai hamburgeriai
-
Šutinta kiškiena
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kotletai su įdaru
-
Purienos
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Triušienos šašlykas
-
Kiauliena su aguročiais
Kaimiškas pjausnys
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos nugarinė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma (išėmus kaulus), išmušama kūjeliu, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama kiaušinių, vandens ir miltų plakinyje ir iškepama riebaluose. Tiekiama užpilta sviestu su virtomis bulvėmis, morkomis, šviežiais ar raugintais agurkais, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (9)
-
valdas
2008-11-29 16:53
SKANU
-
Administratorius
2008-11-28 23:49
Ten turėjo būti kvietiniai miltai. Dėkojame už pastabą, pasitaisėme.
-
As
2008-11-28 21:41
O kur kviecius deti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
