![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | kiauliena (nugarinė, kepsniams) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
50 gramų | špinatai |
šiek tiek | druska |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
70 gramų | džiūvėsėliai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kiaulienos kepsnius pabarstome druska ir pipirais bei įtriname smulkintu česnaku. Paliekame mažiausiai vieną valandą šaldytuve.
2.
Dubenyje išplakame kiaušinį.
3.
Pomidorus supjaustome kubeliais bei smulkiai supjaustome špinatą.
4.
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
5.
Kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame kepsnius, kuriuos kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Ant iškeptų kepsnių dedame špinatus sumaišytus su smulkintais pomidorais, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio. Kepsnius dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame dar 10 minučių.
6.
Kiaulienos kepsnius su špinatais ir pomidorais patiekiame šiltus su bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai lenkiškai
-
Bulvių patiekalas
-
Šernienos kepsnys
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Vasaros šašlykiukas
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Suktinukai
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Pikantiška triušiena
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė, kepsniams,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus
-
Špinatai,
50 gramų - Druska
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
70 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kepsnius pabarstome druska ir pipirais bei įtriname smulkintu česnaku. Paliekame mažiausiai vieną valandą šaldytuve.
Dubenyje išplakame kiaušinį.
Pomidorus supjaustome kubeliais bei smulkiai supjaustome špinatą.
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
Kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame kepsnius, kuriuos kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Ant iškeptų kepsnių dedame špinatus sumaišytus su smulkintais pomidorais, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio. Kepsnius dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame dar 10 minučių.
Kiaulienos kepsnius su špinatais ir pomidorais patiekiame šiltus su bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...