4 vienetai | kiauliena (nugarinė, kepsniams) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
50 gramų | špinatai |
šiek tiek | druska |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
70 gramų | džiūvėsėliai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | pomidorai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šašlykai
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Virtos naminės dešrelės
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Didkotlečiai su ryžiais
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Keptos bulvės su mėsa
- Įdaryta kepta kiauliena
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Keptos kepenėlės
- Kiaulienos troškinys
- Medžiotojų šašlykai
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
- Šašlykas kitaip
- Kiaulienos kotletai
- Troškinta veršiena
- Triušienos pjausniai
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė, kepsniams,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus
-
Špinatai,
50 gramų - Druska
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
70 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos kepsnius pabarstome druska ir pipirais bei įtriname smulkintu česnaku. Paliekame mažiausiai vieną valandą šaldytuve.
Dubenyje išplakame kiaušinį.
Pomidorus supjaustome kubeliais bei smulkiai supjaustome špinatą.
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
Kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame kepsnius, kuriuos kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Ant iškeptų kepsnių dedame špinatus sumaišytus su smulkintais pomidorais, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio. Kepsnius dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame dar 10 minučių.
Kiaulienos kepsnius su špinatais ir pomidorais patiekiame šiltus su bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru.