Rusiškas Befstrogenas
            Paruošimo laikas: 
        Daugiau nei 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 320 gramų | jautiena (filė) | 
| 1.5 valgomojo šaukšto | margarinas | 
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai | 
| 80 gramų | grietinė | 
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas | 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 300 gramų | bulvių | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | petražolės (lapeliai) | 
| šiek tiek | krapai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
                    
                    Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Kepsneliai su slyvomis
             - 
                
                                        
                                    
                Daržovės su mėsa ir sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos šonkauliukai
             - 
                
                                        
                                    
                Vasaros šašlykas
             - 
                
                                        
                                    
                Tešloje keptas rūkytas kumpis
             - 
                
                                        
                                    
                Gardusis šašlykas majoneze
             - 
                
                                        
                                    
                Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos ir daržovių vėrinukai
             - 
                
                                        
                                    
                Kotletai su kiaušiniais
             - 
                
                                        
                                    
                Jautienos kotletukai
             - 
                
                                        
                                    
                Paprastasis guliašas
             - 
                
                                        
                                    
                Sūrio kamuoliukai
             - 
                
                                        
                                    
                Šventinškai paruošta sprandinė
             - 
                
                                        
                                    
                Kepti kotletai su moliūgais
             - 
                
                                        
                                    
                Tiuringijos kepsnys puodelyje
             - 
                
                                        
                                    
                Paprasti virtinukai su mėsa
             - 
                
                                        
                                    
                Triušienos kukuliai
             - 
                
                                        
                                    
                Čipolino galvelės
             
Rusiškas Befstrogenas
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Jautiena, filė, 
320 gramų  - 
                                                            
                                                            Margarinas, 
1.5 valgomojo šaukšto  - 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Grietinė, 
80 gramų  - 
                                                            
                                                            Pomidorų padažas, 
2 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Bulvės, 
300 gramų  - Juodieji pipirai
 - Druska
 - Petražolės, lapeliai
 - Krapai
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        