
Rusiškas Befstrogenas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
320 gramų | jautiena (filė) |
1.5 valgomojo šaukšto | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
80 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
300 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Įdaryti makaronai
-
Keptos kepenėlės
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Sauliaus kibinai
-
Sultingi šašlykai
-
Troškinta triušiena
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Nugarinė ant grotelių
-
Sūrio kamuoliukai
-
Neįprasti šašlykai
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Mėsos apkepėlė
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kepsnys romantiškam vakarui
Rusiškas Befstrogenas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
320 gramų -
Margarinas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
80 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
300 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės, lapeliai
- Krapai
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...