Rusiškas Befstrogenas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 320 gramų | jautiena (filė) |
| 1.5 valgomojo šaukšto | margarinas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 80 gramų | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 300 gramų | bulvių |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Steikas
-
Keptas kumpis
-
Mineralinis šašlykas
-
Italijos kukuliai
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Kepsnys Du milžinai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Faršo vyniotinis
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Prancūziškas triušis
-
Kotletai su įdaru
-
Jautienos cimesas
-
Grill dešrelės
Rusiškas Befstrogenas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
320 gramų -
Margarinas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
80 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
300 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės, lapeliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
