320 gramų | jautiena (filė) |
1.5 valgomojo šaukšto | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
80 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
300 gramų | bulvių |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
šiek tiek | krapai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos vyniotinis su granatais
- Kaukazietiškas šašlykas
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Kotletai
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Kiaulienos kepsnys
- Tradiciniai kotletai su majonezu
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Vyne troškintas triušis
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Keptos veršienos šlaunelės
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Kiaulienos kotletai
- Kepsneliai su sūriu
- Kiaulienos kepsneliai
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Faršu įdarytos bulvės
- Liežuvis su grybais
Rusiškas Befstrogenas
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
320 gramų -
Margarinas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
80 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
300 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės, lapeliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.