Rusiškas Befstrogenas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 320 gramų | jautiena (filė) |
| 1.5 valgomojo šaukšto | margarinas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 80 gramų | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 300 gramų | bulvių |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Mineralinis šašlykas
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kiaulienos troškinys
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Karališkieji kotletai
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Kukuliai su padažu
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Ėrienos šašlykas
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Malta mėsa tešloje
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Jautiena kopūstų padaže
Rusiškas Befstrogenas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
320 gramų -
Margarinas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
80 gramų -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
300 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės, lapeliai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 2 cm storio griežinėliais ir išmušama iki 0,5—0,8 cm storio. Po to supjaustoma 3—4 cm ilgio juostelėmis, apibarstoma druska bei pipirais ir iškepama įkaitintame aliejuje (jo turi būti gana daug). Mėsos juostelės apipilamos grietinės padažu (pagamintu iš sviesto, miltų ir grietinės), kartu sudedamas pomidorų padažas ir svieste pakepinti svogūnai. Užpilas tik užvirinamas ir tuoj pat nukeliamas nuo ugnies. Prie befstrogeno labiausiai tinka keptos bulvės. Prieš paduodant, mėsa apibarstoma smulkiai supjaustytais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
