Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Kepsnys “Kelmas”
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
40 centimetrų | šonkaulių |
1.5 kilogramo | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pundelis | žalumynų |
1 sauja | marinuoti grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kiauliena grill
-
Kepta veršiena
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kebabas ant iešmo
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Avienos kebabas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Cukinijų laiveliai
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Naminis šnicelis
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Paprikų laiveliai
Kepsnys “Kelmas”
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Šonkauliai,
40 centimetrų -
Kiaulienos faršas,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 pundelis -
Marinuoti grybai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...