Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Kepsnys “Kelmas”
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
40 centimetrų | šonkaulių |
1.5 kilogramo | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pundelis | žalumynų |
1 sauja | marinuoti grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suktinukai patale
-
Sprandinės kepsnys
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Šveicariška veršiena
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Daniškas plovas
-
Steikai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Įdaryta cukinija
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kepta veršiena
Kepsnys “Kelmas”
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Šonkauliai,
40 centimetrų -
Kiaulienos faršas,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 pundelis -
Marinuoti grybai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...