40 centimetrų | šonkaulių |
1.5 kilogramo | kiaulienos faršas |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 pundelis | žalumynų |
1 sauja | marinuoti grybai |
Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Kiaulienos šašlykai greitai
- Kiauliena aštriame padaže
- Smaližių liežuvis
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Čenachai
- Keptos kepenėlės
- Čipolino galvelės
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Avienos šonkauliukai
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Garfildo lazanija
- Įdarytos paprikos
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Virtiniai su mėsa
- Kepta kiaulienos karka žarijose
- Tradiciniai šašlykai
- Keptas kiaulienos kumpis
- Mėsos apkepas
Kepsnys “Kelmas”
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Šonkauliai,
40 centimetrų -
Kiaulienos faršas,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 pundelis -
Marinuoti grybai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!