Kepsnys “Kelmas”
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
40 centimetrų šonkaulių
1.5 kilogramo kiaulienos faršas
1 vienetas svogūnai
1 skiltelė česnakas
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis druska
2 vienetai kiaušiniai
1 pundelis žalumynų
1 sauja marinuoti grybai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
2.
Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepsnys “Kelmas”

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
    Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
    Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
    Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  2. Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
    Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
    Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
    Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų