3 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | vanduo |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
300 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsa su apelsinais
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Balandėliai pagal Vidą
- Įdaryta cukinija
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Kepsnys garstyčių padaže
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Kiaulienos šonkauliukai
- Mėsos apkepėlė
- Spanguolinis šašlykas
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Virtas rūkytas kumpis
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Kukuliukai švediškai
- Steikas
- Apkepas „Greitukas“
- Klasikinis sprandinės šašlykas
- Kiaulienos kotletai
- Mėsos duona
Sibiro koldūnai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Vanduo
-
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kad išlaikyti proporcijas naudokite tokios pat talpos stiklinę kaip miltams taip ir vandeniui
Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais. Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekiaus gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.