3 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | vanduo |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
300 gramų | mėsa (malta) |
1 vienetas | svogūnai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Buritos (burritos)
- Jautienos nugarinė su daržovėmis
- Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Įdaryti makaronai
- Kiaulienos muštinis
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Bokšteliai iš mėsos
- Suadytas karbonadas
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Šašlykai iškylai
- Kepenys japoniškai
- Kiaulienos šonkauliukai
- Sprandinės kepsnys
- Lengvas Zuikis
- Apkepas „La Graikija“
- Paprikų laiveliai
Sibiro koldūnai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Vanduo
-
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Mėsa, malta,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kad išlaikyti proporcijas naudokite tokios pat talpos stiklinę kaip miltams taip ir vandeniui
Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą paliekame ilsėtis 1-2 val.
Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais. Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekiaus gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį.
Skanaus.