Šutinta kiaulės galva su kopūstais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
1 litras rauginti kopūstai
1 vienetas morkos
30 gramų taukai (kiaulių)
1 vienetas svogūnai
800 gramų kiaulės galva
šiek tiek lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyta nuplauta ir sukapota kiaulės galva dedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir šutinama su prieskoniais, pasūdoma. Rauginti kopūstai nuplaunami šaltu vandeniu ir sudedami į indą su mėsa kartu su supjaustytais riebaluose pakepintais svogūnais bei tarkuota morka. Šutinama, kol suminkštės. Tiekiama pusdubenyje. Prie jų tinka karštos virtos bulvės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šutinta kiaulės galva su kopūstais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuvalyta nuplauta ir sukapota kiaulės galva dedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir šutinama su prieskoniais, pasūdoma. Rauginti kopūstai nuplaunami šaltu vandeniu ir sudedami į indą su mėsa kartu su supjaustytais riebaluose pakepintais svogūnais bei tarkuota morka. Šutinama, kol suminkštės. Tiekiama pusdubenyje. Prie jų tinka karštos virtos bulvės.

Reklama:

Komentarai (2)


  • petras 2019-02-10 10:03

    valgai ne foto valgai galva


  • ass 2018-03-17 22:53

    foto karkos,receptas galvos


Daugiau receptų