![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 litras | rauginti kopūstai |
1 vienetas | morkos |
30 gramų | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | svogūnai |
800 gramų | kiaulės galva |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyta nuplauta ir sukapota kiaulės galva dedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir šutinama su prieskoniais, pasūdoma. Rauginti kopūstai nuplaunami šaltu vandeniu ir sudedami į indą su mėsa kartu su supjaustytais riebaluose pakepintais svogūnais bei tarkuota morka. Šutinama, kol suminkštės. Tiekiama pusdubenyje. Prie jų tinka karštos virtos bulvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Guliašas su kiauliena
-
Aštrus karbonadas
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Triušienos kukuliai
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Mineralinis šašlykas
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kiaulienos karis
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Triušienos vyniotinis
-
Jautienos šašlykas
-
Dzūkiški kukulaičiai
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Rauginti kopūstai,
1 litras -
Morkos,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
30 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaulės galva,
800 gramų - Lauro lapai, lapeliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta nuplauta ir sukapota kiaulės galva dedama į puodą, užpilama trupučiu karšto vandens ir šutinama su prieskoniais, pasūdoma. Rauginti kopūstai nuplaunami šaltu vandeniu ir sudedami į indą su mėsa kartu su supjaustytais riebaluose pakepintais svogūnais bei tarkuota morka. Šutinama, kol suminkštės. Tiekiama pusdubenyje. Prie jų tinka karštos virtos bulvės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
petras
2019-02-10 10:03
valgai ne foto valgai galva
-
ass
2018-03-17 22:53
foto karkos,receptas galvos
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...