5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Ant grotelių kepta višta
- Neįprasti kotletukai
- Traški vištiena
- Kepti vištienos sparneliai
- Skanūs vištienos kepsneliai
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
- Kepta vištiena
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vištienos kepsniukai
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Farširuotos blauzdelės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuo blauzdelių atsargiai nuimti odą. Prie pat sąnario perpjauti, kad liktu oda ir sąnarys. Nuo kaulų nuimti mėsą.
Mėsą supjaustyti smulkiai. Išvirti morkas bei kukurūzus. Morkas smulkiai supjaustyti, kukurūzus nupjauti nuo kotelio. Svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti. Sumaišyti mėsą su visais daržovėmis. Gardinti druska, pipirais
Odą prikimšti paruoštu faršu ir gerai arba surišti, arba su smeigtuku užtvirtinti.
Dėti į kepimo formą. patepti aliejumi ir kepti 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
Skanaus