Daržovių užkepėlė su vištiena
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
550 gramų bulvių (virtos)
250 gramų pievagrybiai (smulkinti)
250 gramų marinuoti grybai
250 mililitrų grietinėlės, 35%
200 gramų pomidorai
200 gramų svogūnai
200 gramų vištienos filė
125 gramai šparaginės pupelės
100 gramų sūris
100 gramų aliejaus
50 gramų konservuoti kukurūzai
10 gramų prieskoniai
10 gramų petražolės (džiovintos)
5 gramai juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pakepiname svogūnus aliejuje, kol gražiai pagels.
2.
Vištienos filė taip pat pakepiname, pabarstome druska ir pipirais.
3.
Ant kepimo indo dugno dedame virtas bulves ir pabarstome prieskoniais. Ant viršaus sudedame kepintus svogūnus, šparagines pupeles, kepintą vištieną, kukurūzus, pievagrybius, marinuotus grybus, kubeliais pjaustytus pomidorus ir pabarstome pipirais bei džiovintomis petražolėmis.
4.
Viską užpilame grietinėle ir kepame 170 laipsnių temperatūroje 15 - 20 minučių.
5.
Prieš baigiant kepti pabarstome fermentiniu sūriu, kad jis gražiai viską užlydytų. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Daržovių užkepėlė su vištiena

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pakepiname svogūnus aliejuje, kol gražiai pagels.

  2. Vištienos filė taip pat pakepiname, pabarstome druska ir pipirais.

  3. Ant kepimo indo dugno dedame virtas bulves ir pabarstome prieskoniais. Ant viršaus sudedame kepintus svogūnus, šparagines pupeles, kepintą vištieną, kukurūzus, pievagrybius, marinuotus grybus, kubeliais pjaustytus pomidorus ir pabarstome pipirais bei džiovintomis petražolėmis.

  4. Viską užpilame grietinėle ir kepame 170 laipsnių temperatūroje 15 - 20 minučių.

  5. Prieš baigiant kepti pabarstome fermentiniu sūriu, kad jis gražiai viską užlydytų. Skanaus!

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų