250 gramų | tešla (šaldyta, trapi) |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
600 gramų | kiaulienos faršas |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | paprika (raudona) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
3 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | majonezas |
Tada keptuvėje pakepti faršą, kubeliais supjaustytą svogūną ir papriką. Sudėti prieskonius ir pakepinus suberti juos į kepimo indą. Užtepti grietine.
Susitarkuoti sūrį, supjaustyti pomidorus griežinėliais, česnakus susmulkinti. Sudėti pomidorų grėžinėlius į indą ant pakepinto faršo, užberti sūrį, dėti majonezo (pagal skonį), o ant majonezo užberti smulkintą česnaką. Galiausiai uždėti antrą dalį iškočiotos tešlos ir užlipdyti galus. Dėti į orkaitę ir kepti maždaug 30 min. kol apskrus tešla. Ir apkepas pagamintas.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Brokolių blyneliai
- Įdarytas baklažanas
- Užkepėlės su žiediniu kopūstu
- Troškinti daržovių suktinukai
- Duona įdaryti pomidorai
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Kuskusas su pievagrybiais
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Paprikos su įdaru
- Įdaryta cukinija
- Aštrios krevetės grilyje
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Keptų daržovių gaminimas
- Romšteksas majonezo padaže
- Mėsos apkepas
- Burokėlių blynai su varške
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Burokėlių apkepas
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, šaldyta, trapi,
250 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Juodieji pipirai
-
Kiaulienos faršas,
600 gramų -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Paprika, raudona,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pomidorai,
3 vienetai - Bazilikas
- Druska
- Aliejus
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Atšildyti ir iškočioti tešlą. Pusę jos dėti kaip pagrindą į kepimo indą. Indą ištepkite sviestu.
Tada keptuvėje pakepti faršą, kubeliais supjaustytą svogūną ir papriką. Sudėti prieskonius ir pakepinus suberti juos į kepimo indą. Užtepti grietine.
Susitarkuoti sūrį, supjaustyti pomidorus griežinėliais, česnakus susmulkinti. Sudėti pomidorų grėžinėlius į indą ant pakepinto faršo, užberti sūrį, dėti majonezo (pagal skonį), o ant majonezo užberti smulkintą česnaką. Galiausiai uždėti antrą dalį iškočiotos tešlos ir užlipdyti galus. Dėti į orkaitę ir kepti maždaug 30 min. kol apskrus tešla. Ir apkepas pagamintas.
Skanaus
Komentarai (2)
-
frwgtw
2013-08-15 19:14
esi tu
-
Svečias
2011-09-26 19:44
:-D %-) :parselis: