1 kilogramas | žiediniai kopūstai |
8 vienetai | bulvių |
0.5 kilogramo | kiaulienos faršas |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
80 mililitrų | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
3 vienetai | kiaušiniai |
250 mililitrų | grietinė |
50 mililitrų | pienas |
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pakepinkite bulvių griežinėlius, kol šiek tiek apskrunda.
Bulves išimkite iš keptuvės ir sudėkite į kepimo indą.
Česnakus ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite iki 2 minučių.
Po to į keptuvę sudėkite faršą, paskaninkite prieskoniais ir pamaišant pakepinkite apie 5 minutes.
Ant bulvių sudėkite mėsą. Ant mėsos sudėkite žiedinius kopūstus.
Išplakite kiaušinius su pienu ir grietine. Šį mišinį supilkite į kepimo skardą. Ant viršaus priberkite sutarkuoto sūrio.
Įkaitinkite orkaitę 180° C ir kepkite 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Sočiausioji pica
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Apkepas "Vyras virtuvėje"
- Morkos su pievagrybiais
- Kopūstų apkepas
- Briuselio kopūstėlių apkepas
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Pomidorų ir cukinijų apkepas
- Kopūstų apkepas
- Brokolių apkepas
- Sluoksniuotas apkepas
- Vištienos apkepėlė
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Kopūstų pyragas
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Briuselinių kopūstų apkepas
- Mėsos apkepas
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
1 kilogramas -
Bulvės,
8 vienetai -
Kiaulienos faršas,
0.5 kilogramo -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Aliejus,
80 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
250 mililitrų -
Pienas,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žiedinius kopūstus sudėkite į verdantį ir pasūdytą vandenį. Virkite apie 5 minutes ir po to nusausinkite.
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pakepinkite bulvių griežinėlius, kol šiek tiek apskrunda.
Bulves išimkite iš keptuvės ir sudėkite į kepimo indą.
Česnakus ir svogūną susmulkinkite ir pakepinkite iki 2 minučių.
Po to į keptuvę sudėkite faršą, paskaninkite prieskoniais ir pamaišant pakepinkite apie 5 minutes.
Ant bulvių sudėkite mėsą. Ant mėsos sudėkite žiedinius kopūstus.
Išplakite kiaušinius su pienu ir grietine. Šį mišinį supilkite į kepimo skardą. Ant viršaus priberkite sutarkuoto sūrio.
Įkaitinkite orkaitę 180° C ir kepkite 30 minučių.
Komentarai (10)
-
Bridžita
2014-07-17 20:32
Aš paskaninau svogūnų laiškais ir krapais. Tai pasaka!
-
jurga
2014-02-13 15:46
tikrai labai skanu:)
-
Ramune
2013-08-08 11:20
Mano vyrams patiko, tik bulvių nekepiau, o kelias minutes apviriau. Skanu:)
-
Indre
2012-09-12 11:56
Labas skanu :super:
-
vanesa
2012-02-16 02:23
labai skanu,visai seimai patiko :)
-
sandra
2012-02-09 15:36
tikrai labai skanu patiko net mano isrankiam vyrui :-) :-)
-
oksana
2012-02-08 16:09
butinai pabandysiu rytoj ar poryt parasysiu kaip skonis :-D
-
Sandra
2012-01-23 21:27
Butinai pabandysiu;) :super:
-
Jurga
2012-01-23 18:32
Labai patiko, šeimyna visa liko patenkinta :) tik kitą kartą dėsiu dvigubą kiekį sūrio. Ačiū už paprastą, lengvą receptuką. įvertinau 10 balų, nes vertinau ne tik skonį, bet ir tai , kad nereikia nieko specifinio, greita, lengvą ir patiekalą pasigamintų net baisiai aptingusi šeimininkė bei nieko nemokanti gaminti :super: