Svogūną susmulkiname ir kartu su faršu pakepiname keptuvėje iki 5 minučių.
Bulves ir cukiniją stambiai sutarkuojame arba supjaustome nedideliais gabaliukais ar plonais griežinėliais. Sumaišome su prieskoniais ir pakepiname apie 5 minutes.
Tuomet šią masę dedame į skardą, ant viršaus sudedame pakepintą mėsą, užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame apie 35 min. 180-190° C orkaitėje.
Valgome karštą su sviestu arba grietine.
Bulvių ir cukinijų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kalendra |
| 800 gramų | bulvių |
| 150 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | cukinija |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 400 gramų | kiaulienos faršas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai vėdarai
-
Bulvių kepsnys
-
Bulvių košė su vištiena
-
Bulvinė pica
-
Vėdarai
-
Įdarytos bulvės
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Keptos armonikos
-
Kugelis kaimiškai
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Grilyje keptos bulvės
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Bulvinukai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Dešros tarta
Bulvių ir cukinijų pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalendra,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bulvės,
800 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukinija,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Kiaulienos faršas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną susmulkiname ir kartu su faršu pakepiname keptuvėje iki 5 minučių.
Bulves ir cukiniją stambiai sutarkuojame arba supjaustome nedideliais gabaliukais ar plonais griežinėliais. Sumaišome su prieskoniais ir pakepiname apie 5 minutes.
Tuomet šią masę dedame į skardą, ant viršaus sudedame pakepintą mėsą, užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame apie 35 min. 180-190° C orkaitėje.
Valgome karštą su sviestu arba grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
