Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek petražolės
200 mililitrų pienas
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek krapai
1 vienetas poras
10 vienetų bulvių (virtos)
2 vienetai morkos (virtos)
500 gramų vištų kepenėlės
1 vienetas kiaušiniai
3 skiltelės česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Bulves, morkas nulupti ir sumalti per mėsmalę, įmušti kiaušinį, pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišyti ir gražiai sudėti į kokią nors dubią formą ir palikti viduryje vietos kepenėlių įdarui. Kepenėles sumalti per mėsmalę, įdėti smulkintą česnaką, supilti pieną, sudėti smulkintus: porus, krapus, petražoles, viską pagardinti druska, pipirais.
Gerai išmaišyti ir supilti į paruoštą masę.
Kepti 200 C temperatūroje 50 min. Kai iškeps, orkaitę išjungti ir ten palikti ataušti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Bulves, morkas nulupti ir sumalti per mėsmalę, įmušti kiaušinį, pagal skonį įdėti druskos ir pipirų. Masę gerai išmaišyti ir gražiai sudėti į kokią nors dubią formą ir palikti viduryje vietos kepenėlių įdarui. Kepenėles sumalti per mėsmalę, įdėti smulkintą česnaką, supilti pieną, sudėti smulkintus: porus, krapus, petražoles, viską pagardinti druska, pipirais.
Gerai išmaišyti ir supilti į paruoštą masę.
Kepti 200 C temperatūroje 50 min. Kai iškeps, orkaitę išjungti ir ten palikti ataušti.

Reklama:

Komentarai (5)


  • kukte 2009-04-01 14:54

    jei kas nemėgsta kepenėlių,prašom nerašyti čia ;-)
    tikrai palaikau,kad skanu :super:
    o tau Žaneta,ačiū už recepta ;-)


  • žaneta 2009-03-24 19:48

    Speju,kas per vienas tas anonimas :-D


  • INDRA 2009-03-21 16:13

    niam niam kaip skaniai atrodo,noriu jau dabar ;-) ragaut! ;-)


  • inga 2009-03-19 16:41

    SUPER :-)


  • ruta 2009-03-19 09:32

    valgyt galima,nieko visai :-)


Daugiau receptų