
Mėsos apkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | baklažanai |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
150 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Iškylos dešrelės
-
Virtiniai su mėsa
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Kiaulienos kepsnys
-
Mėsos paplotėlis
-
Čipolino galvelės
-
Sultingas šnicelis
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Keptas jautienos kumpis
-
Itališka veršienos filė
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Sotieji zrazai
-
Naminiai hamburgeriai
Mėsos apkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta,
150 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...