
Mėsos apkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | baklažanai |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
150 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos naminės dešrelės
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Jautiena gurmanams
-
Kotletukai ant laužo
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Koldūnai su mėsa
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Jautiena kiniškai
-
Kepta kiškiena marinate
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Sibiro koldūnai
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
Mėsos apkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta,
150 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...