0.5 vieneto | baklažanai |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
150 gramų | mėsa (malta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Veršienos šniceliai
- Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Suadytas karbonadas
- Keptos bulvės su mėsa
- Kepsnys garstyčių padaže
- Orkaitėje keptas paršelis
- Kaspinėliai su špinatais
- Sūrio kamuoliukai
- Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
- Citrininė karka su keptomis daržovėmis
- Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Kotletukai su morkomis
- Mėsos kepsniai
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Įdaryti piepagrybiai
- Įdaryti pievagrybiai
- Pikantiška triušiena
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Mėsos apkepėlė
- Paruošimo laikas:
-
Baklažanai,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta,
150 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)