Griežčių apkepas su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | griežčiai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 300 gramų | mėsa (virta) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | grietinė |
| 0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta šerniena
-
Sotieji zrazai
-
Mėsos pynutės
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Mėsos apkepas
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Karališkieji kotletai
-
Bulvių patiekalas
-
Stirnienos kumpis
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
Griežčių apkepas su mėsa
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Griežčiai,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, virta,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės - Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.
Reklama:
Komentarai (7)
-
:)~
2014-02-06 02:35
Grieztis yra setinys taip vadinamas, ropele tokia skani
-
rasa
2013-10-10 10:57
kas tie griezciai? :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
