600 gramų | griežčiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
300 gramų | mėsa (virta) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | grietinė |
0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Jautienos kepsnys
- Kiaulienos kotletai
- Čanachai su čiobreliais
- Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Vikšrų vakarienė
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Kepta šoninė
- Sultingi jautienos kotletai
- Šutinta stirniena
- Kepsniai su sūriu
- Gardusis šašlykas majoneze
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Lazaninis makaronų apkepas
Griežčių apkepas su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Griežčiai,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, virta,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės - Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.
Komentarai (7)
-
:)~
2014-02-06 02:35
Grieztis yra setinys taip vadinamas, ropele tokia skani
-
rasa
2013-10-10 10:57
kas tie griezciai? :)