600 gramų | griežčiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
300 gramų | mėsa (virta) |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | grietinė |
0.5 stiklinės | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Neringos kepsnys
- Kiauliena su imbieru
- Virtos veršelio kojos
- Kepsniai su sūriu
- Veršienos kepsnys
- Kepsnys su makaronais
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Šernienos kepsnys
- Tikro dzūko pietūs
- Netikras Zuikis kitaip
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Kotletukai
- Strėvos suktinis
- Avienos šašlykas
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Kotletai lenkiškai
- Suktinukai
- Keptos veršienos šlaunelės
- Aštrus šašlykas
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Griežčių apkepas su mėsa
- Paruošimo laikas:
-
Griežčiai,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Mėsa, virta,
300 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
0.5 stiklinės - Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirti ir nulupti griežčiai supjaustomi griežinėliais, pavoliojami miltuose ir pakepinami svieste. Virta mėsa sukapojama. Į ją pridedama svieste pakepintų svogūnų. Viskas sumaišoma, sukrečiama į riebaluotą, džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą, užpilama išplaktais su druska ir grietine kiaušiniais, apibarstoma tarkuotu sūriu, apdedama sviesto gabaliukais ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas užpiltas tuo pačiu padažu, kuriame kepė.
Komentarai (7)
-
:)~
2014-02-06 02:35
Grieztis yra setinys taip vadinamas, ropele tokia skani
-
rasa
2013-10-10 10:57
kas tie griezciai? :)