Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.

Kiaulienos su kruopom apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | perlinės kruopos |
250 gramų | kiauliena |
2 valgomieji šaukštai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sultingas šnicelis
-
Rostbifas
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Kotletukai ant laužo
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Sibiro koldūnai
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Jautienos maltinukai
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Kiaulienos karis
-
Mineralinis šašlykas
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kotletai su kiaušiniais
Kiaulienos su kruopom apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Perlinės kruopos,
250 gramų -
Kiauliena,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, malti,
1 valgomasis šaukštas - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...