Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.

Kiaulienos su kruopom apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | perlinės kruopos |
250 gramų | kiauliena |
2 valgomieji šaukštai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsa folijoje
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Mėsos duona
-
Kiauliena su aguročiais
-
Karbonadai iš faršo
-
Kepenys su mandarinais
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Garfildo lazanija
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Naminiai kotletukai
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Triušienos šašlykas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Troškinta veršiena
Kiaulienos su kruopom apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Perlinės kruopos,
250 gramų -
Kiauliena,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, malti,
1 valgomasis šaukštas - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...