Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.
Kiaulienos su kruopom apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | perlinės kruopos |
250 gramų | kiauliena |
2 valgomieji šaukštai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti makaronai
- Totoriški avienos maltiniai
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
- Kaimiškas pjausnys
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Kepsnys su makaronais
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Vyniotinis Kubilas
- Kiaulienos kepsneliai
- Kepti kotletai su moliūgais
- Keptos veršienos šlaunelės
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Šonkauliukai
- Daniškas plovas
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Guliašas su šafranu
- Veršienos muštiniai
Kiaulienos su kruopom apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Perlinės kruopos,
250 gramų -
Kiauliena,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, malti,
1 valgomasis šaukštas - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...