Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.
Kiaulienos su kruopom apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | perlinės kruopos |
| 250 gramų | kiauliena |
| 2 valgomieji šaukštai | kiaušiniai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | margarinas |
| 1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai (malti) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kepta šoninė
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Troškinta triušiena
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kiaulienos šašlykas
-
Mūsų šašlikas
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Guliašas
-
Kotletukai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Karbonadai iš faršo
-
Stirnos nugarinė
Kiaulienos su kruopom apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Perlinės kruopos,
250 gramų -
Kiauliena,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, malti,
1 valgomasis šaukštas - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
