
Mėsos pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kepenėlės (jautienos) | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | miltai | |
2 vienetai | svogūnai | |
2 vienetai | morkos | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | prieskoniai (pvz. čiobrelis, raudonėlis, pipirai) | |
1 stiklinė | ryžiai (virti (nebūtina)) | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsmale sumalkite kepenėles ir svogūnus. Morkas sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite kepimo miltelius, miltus, pagardinkite druska, prieskoniais ir rankomis išmaišykite masę.
2.
Masę sudėkite į riebalais pateptą formą ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 - 1, 5 valandos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kepta šoninė
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Sprandinės kepsnys
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Pietų kotletukai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kotletukai su sūriu
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Gruziškas jautienos šašlykas
Mėsos pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepenėlės, jautienos,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Prieskoniai, pvz. čiobrelis, raudonėlis, pipirai
-
Ryžiai, virti (nebūtina),
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsmale sumalkite kepenėles ir svogūnus. Morkas sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite kepimo miltelius, miltus, pagardinkite druska, prieskoniais ir rankomis išmaišykite masę.
Masę sudėkite į riebalais pateptą formą ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 - 1, 5 valandos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...