Mėsos pyragas
AUTORIUS:
Asta
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kepenėlės (jautienos)
2 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai miltai
2 vienetai svogūnai
2 vienetai morkos
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoniai (pvz. čiobrelis, raudonėlis, pipirai)
1 stiklinė ryžiai (virti (nebūtina))
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsmale sumalkite kepenėles ir svogūnus. Morkas sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite kepimo miltelius, miltus, pagardinkite druska, prieskoniais ir rankomis išmaišykite masę.
2.
Masę sudėkite į riebalais pateptą formą ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 - 1, 5 valandos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėsos pyragas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Kepimui:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsmale sumalkite kepenėles ir svogūnus. Morkas sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite kepimo miltelius, miltus, pagardinkite druska, prieskoniais ir rankomis išmaišykite masę.

  2. Masę sudėkite į riebalais pateptą formą ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 - 1, 5 valandos.

Receptą atsiuntė Asta
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų