Mėsos pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | kepenėlės (jautienos) | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 2 valgomieji šaukštai | miltai | |
| 2 vienetai | svogūnai | |
| 2 vienetai | morkos | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | prieskoniai (pvz. čiobrelis, raudonėlis, pipirai) | |
| 1 stiklinė | ryžiai (virti (nebūtina)) | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsmale sumalkite kepenėles ir svogūnus. Morkas sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite kepimo miltelius, miltus, pagardinkite druska, prieskoniais ir rankomis išmaišykite masę.
2.
Masę sudėkite į riebalais pateptą formą ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 - 1, 5 valandos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Bulvių patiekalas
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Netikras zuikis tešloje
-
Guliašas su kiauliena
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Kepta aviena
-
Veršienos pjausniai
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Dešrelių pynė
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Sibiro koldūnai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Kepta marinuota veršiena
Mėsos pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepenėlės, jautienos,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Prieskoniai, pvz. čiobrelis, raudonėlis, pipirai
-
Ryžiai, virti (nebūtina),
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsmale sumalkite kepenėles ir svogūnus. Morkas sutarkuokite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite kepimo miltelius, miltus, pagardinkite druska, prieskoniais ir rankomis išmaišykite masę.
Masę sudėkite į riebalais pateptą formą ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 1 - 1, 5 valandos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
