Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, įberti druską ir išmaisyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute.
Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuoti. Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti griežinėliais supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais bei pomidorais.
Kepti iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
Prieš baigiant kepti, apibarstome sūriu ir vėl į orkaitę, kol sūris išsilydys.
Skanaus.

Soti pica
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
25 gramai | mielės (picos padui) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
0.75 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | kiauliena (arba jautiena, kumpis) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | dešrelės (mėgiamos) |
šiek tiek | sūris |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės apkepas
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Grybų apkepas
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Krevečių užkepėlė
-
Desertinis manų apkepas
-
Duonos apkepas
-
Apkepas iš žuvies
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Picos paplotėlis su varške
-
Speltos pica
-
Morkos su pievagrybiais
-
Greitas omletas
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Pica su ančiuviais
-
Maža pica
-
Žuvis pagal Ingą
-
Turkiška pica
Soti pica
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės, picos padui,
25 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Druska
-
Vanduo,
3/4 stiklinės - Kiauliena, arba jautiena, kumpis
- Majonezas
- Prieskoniai
- Dešrelės, mėgiamos
- Sūris
- Pomidorų padažas
- Agurkai, rauginti
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, įberti druską ir išmaisyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute.
Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuoti. Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti griežinėliais supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais bei pomidorais.
Kepti iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
Prieš baigiant kepti, apibarstome sūriu ir vėl į orkaitę, kol sūris išsilydys.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...