Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, įberti druską ir išmaisyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute.
Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuoti. Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti griežinėliais supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais bei pomidorais.
Kepti iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
Prieš baigiant kepti, apibarstome sūriu ir vėl į orkaitę, kol sūris išsilydys.
Skanaus.

Soti pica
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
25 gramai | mielės (picos padui) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
0.75 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | kiauliena (arba jautiena, kumpis) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | dešrelės (mėgiamos) |
šiek tiek | sūris |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pudingas
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Ryžių apkepas
-
Teisininko pica
-
Batono-obuolių apkepas
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Žuvies apkepas
-
Picos blyneliai
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Ryžių apkepas
-
Omletas su žirneliais
-
Suši pica
-
Vasariškas omletas su špinatais
-
Mamos picos padas
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
-
Kepta lašiša
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Maža pica
-
Tarta su špinatais ir dešrelėmis
Soti pica
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės, picos padui,
25 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Druska
-
Vanduo,
3/4 stiklinės - Kiauliena, arba jautiena, kumpis
- Majonezas
- Prieskoniai
- Dešrelės, mėgiamos
- Sūris
- Pomidorų padažas
- Agurkai, rauginti
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, įberti druską ir išmaisyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute.
Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuoti. Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti griežinėliais supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais bei pomidorais.
Kepti iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
Prieš baigiant kepti, apibarstome sūriu ir vėl į orkaitę, kol sūris išsilydys.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...