Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, įberti druską ir išmaisyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute.
Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuoti. Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti griežinėliais supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais bei pomidorais.
Kepti iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
Prieš baigiant kepti, apibarstome sūriu ir vėl į orkaitę, kol sūris išsilydys.
Skanaus.

Soti pica
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
25 gramai | mielės (picos padui) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
0.75 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | kiauliena (arba jautiena, kumpis) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | dešrelės (mėgiamos) |
šiek tiek | sūris |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Grybų apkepas
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Šventinė kiaušinienė
-
Soti Sauliaus pica
-
Žuvies apkepas
-
Duonos apkepas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Krevečių užkepėlė
-
Pica Margarita
-
Menkės apkepas su grybais
-
Mamos picos padas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Turkiška pica
-
Suflė su žirneliais
-
Alkanųjų pica
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Omletas su paprika
-
Perlinių kruopų apkepas
Soti pica
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės, picos padui,
25 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Druska
-
Vanduo,
3/4 stiklinės - Kiauliena, arba jautiena, kumpis
- Majonezas
- Prieskoniai
- Dešrelės, mėgiamos
- Sūris
- Pomidorų padažas
- Agurkai, rauginti
- Pomidorai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, įberti druską ir išmaisyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute.
Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuoti. Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti griežinėliais supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais bei pomidorais.
Kepti iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
Prieš baigiant kepti, apibarstome sūriu ir vėl į orkaitę, kol sūris išsilydys.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...