| 350 gramų | mėsa (malta) |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 vienetas | žiediniai kopūstai |
| 1 vienetas | poras |
| 3 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (padažui) |
| 3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai (padažui) |
| 1 stiklinė | pienas (padažui) |
| šiek tiek | muskatas (padažui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių apkepas
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Morkų sklindžiai
-
Įdaryta cukinija
-
Įdaryti svogūnai
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Karštos grilio salotos
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Lazanija su moliūgais
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kepti patisonai
-
Pupos su čiobreliais
Žiedinių kopūstų apkepas
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa, malta,
350 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Žiediniai kopūstai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės - Druska
- Kvapieji pipirai
- Petražolės
-
Sviestas, padažui,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kvietiniai miltai, padažui,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas, padažui,
1 stiklinė - Muskatas, padažui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žiedinį kopūstą reikia šiek tiek apvirti pasūdytame vandenyje. Faršą pakepinti su česnaku, trupučiu petražolių bei druska, pipirais. Supjaustyti griežinėliais porą. Kol kopūstas su faršu pravės, pasidaryti padažą – puodelyje išlydyti sviestą, po to supilti miltus ir viską gerai išmaišyti. Palaipsniui pilti pieną, viską pastoviai maišyti. Berti muskato riešutą, druską bei pipirus. Atvėsusį padažą sumaišyti su tarkuotu sūriu. Į kepimo formą, išteptą trupučiu sviesto, dėti žiedinius kopūstus, ant viršaus kloti faršo sluoksnį, tuomet paskleisti poro sluoksnį ir apipilti padažu. Kepti orkaitėje apie 30 minučių, kol gražiai aprus sūris. Skanaus :)
Komentarai (6)
-
Lolita
2017-11-27 08:14
Atrodo skaniai, o kokioje temperatūroje kepti
-
jurgita
2016-02-21 19:41
labai skanu,vaikai klause kada vel darysiu....
-
Rita
2013-10-09 11:52
Labai skanu, aciu uz recepta.
-
Jūratė
2011-02-17 19:08
Šaunus receptukas,valgau net ausys linksta. :super:
