800 gramų | kiauliena (malta) | |
2 skiltelės | česnakas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
1 stiklinė | džiūvėsėliai (i malti) | |
100 mililitrų | pienas | |
5 gramai | druska | |
Padažui: | ||
80 gramų | sviestas | |
50 gramų | miltai | |
180 mililitrų | pienas | |
600 mililitrų | sultinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepas
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Vištienos pyragas su grybais
- Veršio inkstų apkepas
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Garfildo lazanija
- Netikra lazanija
- Sluoksniuotas apkepas
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Mėsos - bulvių apkepas
- Mėsos pyragas
- Šašlykas obuolių sulčių marinate
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos apkepas
- Cukinijų apkepas
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Pyragas su lašišos įdaru
- Apkepas „La Graikija“
Mėsos kukuliai baltame padaže
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, malta,
800 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai, i malti,
1 stiklinė -
Pienas,
100 mililitrų -
Druska,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
80 gramų -
Miltai,
50 gramų -
Pienas,
180 mililitrų -
Sultinys,
600 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Česnaką susmulkinkite, tada sumaišykite visus produktus kukuliams.
Nulipdykite iš faršo nedidelius kukulius, sudėkite į kepimo indą, uždenkite foliją ir kepkite 220°C temp. orkaitėje 15 – 20 min.
Padažui pakaitinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, maišydami 2 – 3 min. pakepkite (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilkite pieną, tada – pašildytą sultinį. Įberkite druskos ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (turėtų būti grietinės konsistencijos).
Komentarai (6)
-
lina
2017-12-11 17:41
50gr,butu 2 valgomi saukstai miltu
-
Airis
2017-03-01 16:03
50g miltų tai kiek čia šaukštų būtų?
-
Marija
2017-01-13 17:37
Skaniai atrodo ☺
-
[email protected]
2015-11-21 15:04
Baltame padaže