
Daržovių bei mėsos troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kalakutiena |
4 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kalakutiena supjaustyti gabaleliais. Morkos supjaustyti grežineliais. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Kukurūzus išvirti ir nupjauti nuo koto.
2.
Keptuvėje apkepinti svogūnus, pridėti morkas ir troškinti 7 minutės. Pridėti kalakutieną, supilti apie puses stiklines vandens (galima sultinio, bet mėsą ir taip duos sultinio). Po dangčiu troškinti 15 minučių. Pridėti kukurūzus, gardinti druska bei pipirais. Ir troškinti dar 20 minučių.
3.
Skanu su virtomis - keptomis bulvėmis.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta aviena
-
Kepta marinuota veršiena
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Jautienos čili su makaronais
-
Troškinta žuvis
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Troškinys - ruduo
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Troškinta triušiena
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kiškiena bulgariškai
-
Kalakutienos guliašas
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
Daržovių bei mėsos troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kalakutiena,
500 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kukurūzai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kalakutiena supjaustyti gabaleliais. Morkos supjaustyti grežineliais. Svogūnus supjaustyti smulkiai. Kukurūzus išvirti ir nupjauti nuo koto.
Keptuvėje apkepinti svogūnus, pridėti morkas ir troškinti 7 minutės. Pridėti kalakutieną, supilti apie puses stiklines vandens (galima sultinio, bet mėsą ir taip duos sultinio). Po dangčiu troškinti 15 minučių. Pridėti kukurūzus, gardinti druska bei pipirais. Ir troškinti dar 20 minučių.
Skanu su virtomis - keptomis bulvėmis.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...