
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | silkių filė (aliejuje) |
2 vienetai | obuoliai (mažo) |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydžio) |
1.5 arbatinio šaukštelio | grūdėtos garstyčios |
1.5 arbatinio šaukštelio | medus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūną susmulkiname mažais kubeliais. Apkepiname keptuvėje su aliejumi, kol svogūnas pasidarys aukso spalvos.
2.
Obuolius nulupame, susmulkiname didesniais kubeliais, sudedame kartu į keptuvę su svogūnu, pagardiname medumi, garstyčiomis, citrinos sultimis, druska, pipirais, ir išmaišome. Viską patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min, kol obuolys suminkštėja, bet neištęžta. Tuomet paliekame mišinį atvėsti.
3.
Silkės juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į serviravimo indelius ir uždedame troškinto obuolių mišinio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Salotos su vištiena
-
Salierų salotos su riešutais
-
Tuno salotos
-
Tunų salotos
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Salotos su liežuviu
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Silkės salotos šventėms
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Salotos su mėsa
-
Salotėlės
-
Salotos prie alaus
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkių filė, aliejuje,
2 vienetai -
Obuoliai, mažo,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Grūdėtos garstyčios,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Svogūną susmulkiname mažais kubeliais. Apkepiname keptuvėje su aliejumi, kol svogūnas pasidarys aukso spalvos.
Obuolius nulupame, susmulkiname didesniais kubeliais, sudedame kartu į keptuvę su svogūnu, pagardiname medumi, garstyčiomis, citrinos sultimis, druska, pipirais, ir išmaišome. Viską patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min, kol obuolys suminkštėja, bet neištęžta. Tuomet paliekame mišinį atvėsti.
Silkės juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į serviravimo indelius ir uždedame troškinto obuolių mišinio.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...