Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | silkių filė (aliejuje) |
| 2 vienetai | obuoliai (mažo) |
| 1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydžio) |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | grūdėtos garstyčios |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | medus |
| 1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūną susmulkiname mažais kubeliais. Apkepiname keptuvėje su aliejumi, kol svogūnas pasidarys aukso spalvos.
2.
Obuolius nulupame, susmulkiname didesniais kubeliais, sudedame kartu į keptuvę su svogūnu, pagardiname medumi, garstyčiomis, citrinos sultimis, druska, pipirais, ir išmaišome. Viską patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min, kol obuolys suminkštėja, bet neištęžta. Tuomet paliekame mišinį atvėsti.
3.
Silkės juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į serviravimo indelius ir uždedame troškinto obuolių mišinio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Morkų - agurkų salotos
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Salotos su silke
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Baltosios salotos
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Jautienos salotos
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Bulvių mišrainė
-
Ananasinė mišrainė
-
Šilta mišrainė
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Silkė su obuoliais
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkių filė, aliejuje,
2 vienetai -
Obuoliai, mažo,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Grūdėtos garstyčios,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Liucija
Gaminimo eiga:
Svogūną susmulkiname mažais kubeliais. Apkepiname keptuvėje su aliejumi, kol svogūnas pasidarys aukso spalvos.
Obuolius nulupame, susmulkiname didesniais kubeliais, sudedame kartu į keptuvę su svogūnu, pagardiname medumi, garstyčiomis, citrinos sultimis, druska, pipirais, ir išmaišome. Viską patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 min, kol obuolys suminkštėja, bet neištęžta. Tuomet paliekame mišinį atvėsti.
Silkės juosteles supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į serviravimo indelius ir uždedame troškinto obuolių mišinio.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
