Svogūną sukapoti.
Moliūgą, paprikas ir jautienos kumpį supjaustyti kubeliais.
Įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūną, moliūgą, papriką ir kumpį.
Viską išmaišyti su čiobreliais, kario prieskoniais, druska ir pipirais. Užpilti sultiniu ir palikti troškinis ant silpnos ugnies 30-40 minučių.

Jautienos troškinys su moliūgais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
250 mililitrų | sultinys (jautienos) |
2 vienetai | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | želės cukrus „multi“ |
0.5 kilogramo | moliūgai |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lęšiai su vynu
-
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
-
Meksikietiškas ragu
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Avienos ragu
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Troškinukas
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Lietuviška kopūstienė
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Virta veršienos krūtininė
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Vištienos krūtinėlė
Jautienos troškinys su moliūgais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, jautienos,
250 mililitrų -
Paprika,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Želės cukrus „Multi“,
0.5 kilogramo -
Moliūgai,
0.5 kilogramo -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną sukapoti.
Moliūgą, paprikas ir jautienos kumpį supjaustyti kubeliais.
Įkaitinti sviestą ir pakepinti svogūną, moliūgą, papriką ir kumpį.
Viską išmaišyti su čiobreliais, kario prieskoniais, druska ir pipirais. Užpilti sultiniu ir palikti troškinis ant silpnos ugnies 30-40 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...