Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.

Troškinta aviena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (be kaulų) |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | svogūnai |
60 gramų | pomidorų padažas |
70 gramų | paprika (konservuotos) |
60 gramų | žirniai (konservuoti) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta laukinė antis
-
Troškinta žąsiena
-
Fazano troškinys
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Troškinta briediena
-
Aviena totoriškai
-
Plovas su brokoliais
-
Jautienos čenakai
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Vištiena su abrikosais
-
Lęšiai su vynu
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Troškinukas žiemai
-
Čachochbilis
-
Troškinta veršiena
-
Jautiena su ryžiais
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Vištiena troškinta daržovėse
Troškinta aviena
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
60 gramų -
Paprika, konservuotos,
70 gramų -
Žirniai, konservuoti,
60 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Hmm
2018-04-19 12:14
Skamba idomiai, bet man, kaip pradedanciajam, aprasymas nepakankamai issamus. Teks pramesti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...