Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Troškinta aviena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos (be kaulų) |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 60 gramų | pomidorų padažas |
| 70 gramų | paprika (konservuotos) |
| 60 gramų | žirniai (konservuoti) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Greitas makaronų troškinys
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Aluje troškinta višta
-
Naminis jautienos troškinys
-
Kiaulienos guliašas
-
Plovas orkaitėje
-
Makaronai su faršu
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Troškinta kiauliena
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kiauliena bulgariškai
-
Mėsos troškinys laivelyje
Troškinta aviena
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, be kaulų,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
60 gramų -
Paprika, konservuotos,
70 gramų -
Žirniai, konservuoti,
60 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Česnakas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauta mėsa supjaustoma gabaliukais, apibarstoma miltais (2 šaukštais), maltais prieskoniais ir apkepama gerai įkaitintuose riebaluose kartu su susmulkintu svogūnu. Viskas apšlakstoma vandeniu ir troškinama ant mažos ugnies uždengtame inde.
Likusieji miltai sumaišomi su kiaušiniu ir vandeniu, užminkoma kieta tešla (kaip lakštiniams) ir sutarkuojama stambia tarka. Į baigiamą troškinti mėsą suberiama tarkuota tešla, sudedamas pomidorų padažas ir likusieji produktai. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Hmm
2018-04-19 12:14
Skamba idomiai, bet man, kaip pradedanciajam, aprasymas nepakankamai issamus. Teks pramesti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
