Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
700 gramų kiauliena
1 litras voveraitės (šviežios)
1 vienetas svogūnai (laiškai)
2 vienetai morkos
100 gramų sviestas
3 valgomieji šaukštai grietinė
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek kvapieji pipirai
šiek tiek lauro lapų (lapai)
šiek tiek salierai
šiek tiek svogūnai (laiškai)
šiek tiek krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaulieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite susmulkintą svogūną, sutarkuotas morkas ir dar pakepkite. Paskui viską sudėkite į puodą, užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite.
Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite su virtomis bulvėmis.
Troškinys paruoštas!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos troškinys su voveraitėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite susmulkintą svogūną, sutarkuotas morkas ir dar pakepkite. Paskui viską sudėkite į puodą, užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite.
Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite su virtomis bulvėmis.
Troškinys paruoštas!

Reklama:

Komentarai (1)


  • Dalia 2017-07-23 10:31

    Puikus ir tobulas receptas.


Daugiau receptų