700 gramų | kiauliena |
1 litras | voveraitės (šviežios) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | krapai |
Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite su virtomis bulvėmis.
Troškinys paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta kiauliena su razinomis
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Troškinta triušiena
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Vyne troškintas triušis
- Virta šerno galva
- Daržovių troškinys
- Jautiena su ryžiais
- Aštrios vištų kepenėlės
- Troškinti kiaulių inkstai
- Virta veršiena su daržovėmis
- Troškinukas
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Troškinta kiauliena
- Rūgštus kabesas
- Troškinys su kopūstais
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Vištiena su ryžiais
- Virta aviena su pomidorais
- Aviena totoriškai
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
700 gramų -
Voveraitės, šviežios,
1 litras -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Kvapieji pipirai
- Lauro lapai, lapai
- Salierai
- Svogūnai, laiškai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su 50 g sviesto. Tada sudėkite susmulkintą svogūną, sutarkuotas morkas ir dar pakepkite. Paskui viską sudėkite į puodą, užpilkite šiek tiek vandens, įberkite druskos, prieskonių ir troškinkite.
Nuvalytas voveraites pakepkite keptuvėje su likusiu sviestu, paskaninkite druska. Kai troškinama mėsa suminkštės, sudėkite voveraites, pakeptus miltus, susmulkintus svogūnų laiškus, krapus, supilkite grietinę. Troškinį užvirkite, nukaiskite ir 10 min. palaikykite uždengtą. Patiekite su virtomis bulvėmis.
Troškinys paruoštas!
Komentarai (2)
-
Dalia
2017-07-23 10:31
Puikus ir tobulas receptas.