Mėsa įtrinama maltais prieskoniais, druska ir palaikoma 24 val. Vėliau supjaustoma, pavoliojama miltuose (15 g miltų), apkepinama ir troškinama, uždengus puodą, ant mažos ugnies. Vėliau išimama.
Agurkai supjaustomi juostelėmis, pakepinami svieste, pašlakstomi vandeniu ir troškinami, kol suminkštės. Grietinė išmaišoma su likusiais miltais, supilama į padažą, kuriame troškinta mėsa, suberiami agurkai, petražolės, sudedami krienai. Dar kiek patroškinus pagardinama, užpilama ant kepsnio ir tiekiama su bulvėmis (virtomis ar keptomis), pomidorais.

Troškinta pikantiška kiauliena
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiauliena |
3 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
2 valgomieji šaukštai | kviečiai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
3 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
3 vienetai | rauginti agurkai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kiaulienos troškinys
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinukas
-
Plovas
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Čachochbilis
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Aluje troškinta višta
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Kiaulienos guliašas
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Plovas orkaitėje
-
Virta šerno galva
-
Troškinta laukinė antis
Troškinta pikantiška kiauliena
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
3 valgomieji šaukštai -
Kviečiai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Rauginti agurkai,
3 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Petražolės
- Juodieji pipirai
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa įtrinama maltais prieskoniais, druska ir palaikoma 24 val. Vėliau supjaustoma, pavoliojama miltuose (15 g miltų), apkepinama ir troškinama, uždengus puodą, ant mažos ugnies. Vėliau išimama.
Agurkai supjaustomi juostelėmis, pakepinami svieste, pašlakstomi vandeniu ir troškinami, kol suminkštės. Grietinė išmaišoma su likusiais miltais, supilama į padažą, kuriame troškinta mėsa, suberiami agurkai, petražolės, sudedami krienai. Dar kiek patroškinus pagardinama, užpilama ant kepsnio ir tiekiama su bulvėmis (virtomis ar keptomis), pomidorais.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Andreja
2009-09-15 10:55
%-) noriu sendien is kiaulienos padariti kaska ipatingo,bet nieko tinkamo neranu. :-(
-
xxx
2009-01-12 13:55
Atrodo viliojančiai :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...