šiek tiek | druska |
1 stiklinė | grietinė |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | paprika (geltona, raudona, žalia) |
1 vienetas | poras |
500 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | ryžiai (raudonieji, pakelis) |
3 vienetai | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
Paruošimo trukmė 50-60 min.
Kol virsite ryžius, smulkiais gabaliukais supjaustykite morkas ir įmeskite į įkaitinta keptuvę kepti tol, kol morkos pageltonuos. Tada įmeskite taip pat supjaustytus svogūnus, išmaišykite ir kepkite kol svogūnas taps permatomas. Vėliau įmeskite į keptuvę taip pat supjaustytas paprikas. Svarbu viską maišyti kas porą minučių. Tokioje eigoje įdėti supjaustytą porą ir mažais gabaliukais vištieną. Kai vištiena iškeps, įpilti beveik pilną stiklinę grietinės, viską troškinti maišant 4-7 minutes, įdėti prieskonių. Vėliau sumaišyti su ryžiais ir kepti 5-7 minutes, pabaigai su medine mentele suteikti apkepo formą ir palikti po dangčiu 7-10 minučių. Papuošti petražolėmis. Galite valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Įdaryti makaronai
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Lazaninis makaronų apkepas
- Vištienos troškinys
- Garfildo lazanija
- Olandiškas ryžių apkepas
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Rizotas su baravykais
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Makaronai su daržovėmis
- Uzbekiškas plovas
- Itališki vamzdeliai su mėsa
- Jolantos sočioji mišrainė
- Spageti Carbonara
- Plovas su brokoliais
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Ryžių blynai
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika, geltona, raudona, žalia,
3 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Vištienos filė,
500 gramų -
Ryžiai, raudonieji, pakelis,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(10 porcijų)
Paruošimo trukmė 50-60 min.
Kol virsite ryžius, smulkiais gabaliukais supjaustykite morkas ir įmeskite į įkaitinta keptuvę kepti tol, kol morkos pageltonuos. Tada įmeskite taip pat supjaustytus svogūnus, išmaišykite ir kepkite kol svogūnas taps permatomas. Vėliau įmeskite į keptuvę taip pat supjaustytas paprikas. Svarbu viską maišyti kas porą minučių. Tokioje eigoje įdėti supjaustytą porą ir mažais gabaliukais vištieną. Kai vištiena iškeps, įpilti beveik pilną stiklinę grietinės, viską troškinti maišant 4-7 minutes, įdėti prieskonių. Vėliau sumaišyti su ryžiais ir kepti 5-7 minutes, pabaigai su medine mentele suteikti apkepo formą ir palikti po dangčiu 7-10 minučių. Papuošti petražolėmis. Galite valgyti.
Komentarai (6)
-
Veronika
2011-02-07 17:53
taip labai skanu dar ideti supjaustyta cukinija
-
Tutis
2010-08-29 12:57
prasom ;DD :super:
-
agne
2010-08-28 15:17
Aciu! Buvo labai skanu :super:
-
Tutis
2009-10-04 13:50
sveiki,
esu studentas, tad buvau priverstas truputi pakoreguoti kai kuriuos produktus :)) vietoj raudonų ryžių dėjau paprastus baltus :D vietoj alyvuogių aliejaus dėjau ketvirtį sviesto :) nedėjau poro :) ruošimo eiga išlaikiau panašią, tik ryžių dėjau tris pakelius, pusantros paprikos ( raudonos ), du svogūnus, 7 vidutines morkas. Vištienos filė marinavau apie valandą ir naudojau tik vištienos prieskonius. tame etape kai įpilama grietinė, įbėriau pipirų ir vištienos prieskonių. manau nesugadinau recepto ;) kas ragavo, pirštus laižėsi, ir beje, mano proporcijas sudėjus užteko 4 asmenims :super: