
Kiškiena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
750 gramų | kiškiena (ar kita žvėriena) |
250 gramų | pupelės (baltos) |
4 vienetai | paprika |
2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovemis
-
Rūgštus kabesas
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Vištiena su grybais
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kiškis puodelyje
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kinietiška kiauliena
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Vištiena "afigiena"
-
Troškinta briediena
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Kiauliena bulgariškai
-
Greitas makaronų troškinys
Kiškiena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, ar kita žvėriena,
750 gramų -
Pupelės, baltos,
250 gramų -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Kiaulienos lašiniai
- Kvietiniai miltai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...