750 gramų | kiškiena (ar kita žvėriena) |
250 gramų | pupelės (baltos) |
4 vienetai | paprika |
2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
šiek tiek | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Vištiena su ryžiais
- Kiauliena bulgariškai
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Vištienos troškinys
- Smegenų troškinys
- Troškinta vištiena su daržovėmis
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Guliašas su kiauliena
- Troškinta kalakutiena
- Vištiena troškinta daržovėse
- Ypatingas jautienos troškinys
- Veršienos troškinys su daržovėmis
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Kiškiena bulgariškai
- Mėsos troškinys aluje
- Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
Kiškiena bulgariškai
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, ar kita žvėriena,
750 gramų -
Pupelės, baltos,
250 gramų -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Kiaulienos lašiniai
- Kvietiniai miltai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.