Kiškiena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 750 gramų | kiškiena (ar kita žvėriena) |
| 250 gramų | pupelės (baltos) |
| 4 vienetai | paprika |
| 2 vienetai | svogūnai (laiškai) |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| šiek tiek | kiaulienos lašiniai |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta veršiena
-
Troškinys su kopūstais
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Virta šerno galva
-
Vištienos troškinys
-
Kiaulienos guliašas
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Baklažanai japoniškai
-
Guliašas su kiauliena
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Troškinys
-
Kepenėlių troškinys
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Troškinta antiena
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Kiškiena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, ar kita žvėriena,
750 gramų -
Pupelės, baltos,
250 gramų -
Paprika,
4 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas - Kiaulienos lašiniai
- Kvietiniai miltai
- Svogūnai, laiškai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos. Paprikų ankštys truputį pakaitinamos orkaitėje, nulupamos ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos juostelėmis. Dideliais gabalais supjaustyta mėsa apkepinama su smulkiai supjaustytais lašiniukais, svogūnais ir česnaku, tuomet į tą pačią keptuvę įberiama truputį miltų, kurie pakepinami, kol parunda, įpilama vandens arba sultinio, sudedamos paprikų ankštys, įberiama druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mėsa troškinama, kol visiškai suminkštėja. Vėliau ant jos supilamos išvirtos pupelės, suberiami svogūnų laiškai (kuo daugiau) ir petražolių lapeliai.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
