3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
200 gramų | vyšnių uogienės |
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slyvų pyragas
- Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
- Varškės pyragas
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Margas keksas
- Purus obuolių pyragas
- Tortas-vyniotinis
- Pynė su džemu
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Citrininis varškės pyragas
- Žuvies pyragas
- Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
- Kisieliaus keksas
- Mano pyragas
- Pyragas „Sniegas“
- Karamelinis pyragas
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Pyragas su persikais
- Aguoninis pyragas
- Obuolių pyragas su aguonomis
Citrininis vyniotinukas su uogiene
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Vyšnių uogienė,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 12 minučių.
Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą, maišant, galima dėti citrinos žievelių.
Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu.
Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 12 minučių.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
Suraityti popieriaus pagalba ir palikti atvėsti dalinai.
Mikseriu išplakti uogienę, sumaišytą su citrinos žievelėmis ir želatina, paruošta pagal instrukciją mažame kiekyje vandens. Aš dar įdėjau kelias spanguoles į uogienę.
Uogienės masę tepti ant iškeptos tešlos.
Apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, padėti šaltai.
Aš dar viršų užtepiau citrinos sulčių bei cukraus pudros glaistu, aptarkavau džiovintais greipfrutais.
Komentarai (3)
-
Regina
2016-10-30 21:47
180 l.
-
Zita
2016-04-11 15:52
Gražus patiekimas labai.