Citrininis vyniotinukas su uogiene
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai kiaušiniai
3 valgomieji šaukštai cukraus pudra
2 valgomieji šaukštai miltai
1 valgomasis šaukštas krakmolas
200 gramų vyšnių uogienės
1 vienetas citrinos
1 valgomasis šaukštas želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 12 minučių.
2.
Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą, maišant, galima dėti citrinos žievelių.
3.
Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu.
4.
Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 12 minučių.
5.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
6.
Suraityti popieriaus pagalba ir palikti atvėsti dalinai.
7.
Mikseriu išplakti uogienę, sumaišytą su citrinos žievelėmis ir želatina, paruošta pagal instrukciją mažame kiekyje vandens. Aš dar įdėjau kelias spanguoles į uogienę.
8.
Uogienės masę tepti ant iškeptos tešlos.
9.
Apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, padėti šaltai.
10.
Aš dar viršų užtepiau citrinos sulčių bei cukraus pudros glaistu, aptarkavau džiovintais greipfrutais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Citrininis vyniotinukas su uogiene

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 12 minučių.

  2. Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą, maišant, galima dėti citrinos žievelių.

  3. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu.

  4. Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 12 minučių.

  5. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.

  6. Suraityti popieriaus pagalba ir palikti atvėsti dalinai.

  7. Mikseriu išplakti uogienę, sumaišytą su citrinos žievelėmis ir želatina, paruošta pagal instrukciją mažame kiekyje vandens. Aš dar įdėjau kelias spanguoles į uogienę.

  8. Uogienės masę tepti ant iškeptos tešlos.

  9. Apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, padėti šaltai.

  10. Aš dar viršų užtepiau citrinos sulčių bei cukraus pudros glaistu, aptarkavau džiovintais greipfrutais.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (2)


  • Regina 2016-10-30 21:47

    180 l.


  • Zita 2016-04-11 15:52

    Gražus patiekimas labai.


Daugiau receptų