Kopūstų pyragas su žirniais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kopūstai
šiek tiek juodieji pipirai
0.5 stiklinės pasukos
3 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai manų kruopos
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
100 gramų sūris (fermentinis)
1 arbatinis šaukštelis druska
200 gramų žirniai (šaldyti)
1 valgomasis šaukštas džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sutarkuoti kopūstą.
Kiaušinius išplakti su pasukomis. Įmaišyti manų kruopas, kepimo miltelius, sutarkuotą sūrį, druską, pipirus.
Į kiaušinių plakinį įmaišyti kopūstus ir žirnelius.
Kopūstų tešlą supilti į kepimo formą. Viršų apibarstyti džiūvėsėliais.
Kepti 160-170 laipsnių orkaitėje 40-50 minučių.
Jau iškepusį, bet dar karštą kopūstų pyragą apibarstykite fermentiniu sūriu.
Gero apetito!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kopūstų pyragas su žirniais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sutarkuoti kopūstą.
Kiaušinius išplakti su pasukomis. Įmaišyti manų kruopas, kepimo miltelius, sutarkuotą sūrį, druską, pipirus.
Į kiaušinių plakinį įmaišyti kopūstus ir žirnelius.
Kopūstų tešlą supilti į kepimo formą. Viršų apibarstyti džiūvėsėliais.
Kepti 160-170 laipsnių orkaitėje 40-50 minučių.
Jau iškepusį, bet dar karštą kopūstų pyragą apibarstykite fermentiniu sūriu.
Gero apetito!

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų