![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Meduolis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | kava |
1.5 stiklinės | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | medus |
0.5 stiklinės | riešutai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į kavą įmaišykite cukrų, kad ištirptų, ir medų.
2.
Riešutus (graikinius, migdolus ir pan.) sukapokite.
3.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir kitais prieskoniais.
4.
Į kavos masę iš lėto berkite ir įmaišykite miltus ir galiausiai įmaišykite riešutus.
5.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimui skirtu popieriumi, ir kepkite apie 55 minutes 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tamsus pyragas
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Traškius
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Jogurtinis pyragas
-
Varškės ir obuolių pyragas
-
Citrininis varškės pyragas
-
Baklava
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Meduolis su obuoliais
-
Keptas Tinginys
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Citrinų pyragas
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
-
Velykinė pynė
-
Meduolis
-
Lengvas pyragas
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
Meduolis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kava,
250 mililitrų -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Imbieras
- Gvazdikėliai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kavą įmaišykite cukrų, kad ištirptų, ir medų.
Riešutus (graikinius, migdolus ir pan.) sukapokite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir kitais prieskoniais.
Į kavos masę iš lėto berkite ir įmaišykite miltus ir galiausiai įmaišykite riešutus.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimui skirtu popieriumi, ir kepkite apie 55 minutes 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-20 05:48
Bet tikrai kaip čia be kiaušinių
-
Raminta
2012-06-19 19:53
o kur kiausiniai ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...