Meduolis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 350 gramų | kvietiniai miltai |
| 250 mililitrų | kava |
| 1.5 stiklinės | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 0.5 stiklinės | riešutai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | imbieras |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Į kavą įmaišykite cukrų, kad ištirptų, ir medų.
2.
Riešutus (graikinius, migdolus ir pan.) sukapokite.
3.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir kitais prieskoniais.
4.
Į kavos masę iš lėto berkite ir įmaišykite miltus ir galiausiai įmaišykite riešutus.
5.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimui skirtu popieriumi, ir kepkite apie 55 minutes 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
-
Ryžių pyragas su silke
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Pyragas "Kiaušinienė"
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Žuvies pyragas
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Tinginių pyragas
-
Tikrasis šimtalapis
-
Pyragas su kukuliais
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Pyragaitis
-
Studentiškas vyniotinis
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Imbierinis namelis
Meduolis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kava,
250 mililitrų -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Riešutai,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Imbieras
- Gvazdikėliai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į kavą įmaišykite cukrų, kad ištirptų, ir medų.
Riešutus (graikinius, migdolus ir pan.) sukapokite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos ir kitais prieskoniais.
Į kavos masę iš lėto berkite ir įmaišykite miltus ir galiausiai įmaišykite riešutus.
Meduolio tešlą supilkite į kepimo formą, išklotą kepimui skirtu popieriumi, ir kepkite apie 55 minutes 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-02-20 05:48
Bet tikrai kaip čia be kiaušinių
-
Raminta
2012-06-19 19:53
o kur kiausiniai ?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
