Burokėlių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | acto (obuolių) |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
2.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | kakava |
1 stiklinė | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas (kukurūzų) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai (arba soda) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
2 vienetai | obuoliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė (esencija) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Burokėlį ir obuolius sutarkuojame (smulkia tarka kaip kugeliui). Įmaišome vandenį, actą, vanilę. Kitame dubenyje sumaišome miltus, kakavą, cukrų, krakmolą, kepimo miltelius, druską ir cinamoną. Šias dvi mases sumaišome.
2.
Supilame į kepimo formą ir kepame apie 1 valandą 175 - 180 °C karštumo orkaitėje.
Pastaba. 1 stiklinės tūris 240 ml.
Pastaba. 1 stiklinės tūris 240 ml.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Greitas pyragėlis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Aguonų-migdolų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Vaisinis varškinukas
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Obuolių tarta
- Obuolių pyragas su chalva
Burokėlių pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Actas, obuolių,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 stiklinės -
Kakava,
0.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Krakmolas, kukurūzų,
1 valgomasis šaukštas -
Kepimo milteliai, arba soda,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Burokėliai, virti,
1 vienetas -
Obuoliai,
2 vienetai -
Vanilė, esencija,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlį ir obuolius sutarkuojame (smulkia tarka kaip kugeliui). Įmaišome vandenį, actą, vanilę. Kitame dubenyje sumaišome miltus, kakavą, cukrų, krakmolą, kepimo miltelius, druską ir cinamoną. Šias dvi mases sumaišome.
Supilame į kepimo formą ir kepame apie 1 valandą 175 - 180 °C karštumo orkaitėje.
Pastaba. 1 stiklinės tūris 240 ml.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Karolina
2012-11-17 13:10
Pasigaminau šį pyragą, tik neturėjau vanilės esencijos, ir gavosi labai skanus, pavadinimas visai nieko nereiškia, skonis beveik kaip medaus pyrago, tikrai labai skanus ir tų burokų visai nematyti ir nesijaučia, super!!! Rytoj kepsiu dar kartą :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...